JANINA KRONLUND


for some reason I can't explain
Tillbringade lördageftermiddagen tillsammans med familjen, samt Nina&Nessa's familj. Egentligen var de nog dem som vart ute och spelade kubb och en massa annat, men jag fick halvligga på soffan och läsa en moddabok, deadline på fredag. Pompeji heter den som sagt, och jag har ingen aning om vad jag läser. Allas namn slutar på -us (Pompidus, Aquarius..) och jag blir helt tokig. Läser fem sidor och märker att jag inte har varit medveten, så blir det bara att läsa pånytt. Och vad stod det? Nåt i stil med "Han skulle se fram emot att dela säng med henne. Hon böjde sig fram mot sin bror och viskade något i hans öra. Han tittade på hennes bror, inte skulle han säga emot om han skulle få dela säng med honom, tänkte han och kände hur penisen styvnade". Det där var på sidan 125. JA, JAG UNDRAR OCKSÅ.

E
n stund efter åtta på kvällen hämtade Lill, Fanny, Kitty och Anna mig. Jag satt på utan hjälm med Kitty och resten åkte på Lill's skoter. På Linus villa/sommarplace/skäre fanns en halvmassa folk. Alla från Tyyne, Kevin och Mia till Sami och Julius. Jag har ingen aning om vem alla som var där. Men vi hade roligt i allafall.

Mot tolvtiden blev jag och Lill trötta som fan, så vi körde ensam genom en helmörk skog mitt i ingenstans till vår villa. Usch vad det var hemskt! Jag var rädd nästan hela tiden.. man såg bara cirka tio meter belyst grusväg framför sig, resten var kolsvart. Om det hade kommit en gubbe emot mig hade jag säkert kört ner i diket och bett till Gud att jag inte skulle dö. Det kändes som en skräckfilm, haha! Men vi kom helskinnade till vårt sommarplace och gick nästan genast och sova i Bluu's rum eftersom N&N sov i mitt. Nödvändig information.

Idag har jag bara läst på min bok. Och ätit fisk. Och försökt få tag på nån som vet vad vi gjorde på matematiken i fredags, var ju inte i skolan på hela dagen. Vi har test imorgon också. Och jag borde gå och fixa bandage efter matten imoron. Börjar vi kvart över åtta eller kvart före 10? Jag vet fan ingenting. Puss&krambrist på nya bilder, från träskfotbollen (tävling om fulaste kläder vart det också) förra hösten
jag och kitty
villa avslutning
Blir en snabbsnabbuppdatering här nu :p Snart hämtar min morbror mig och vi åker iväg till villan, hans familj och så förstås min egen. Igår var jag med två av mitt "gamla gäng", haha. Hmm, inget speciellt om det. Mitt gäng, kom gärna och hälsa på om ni rör er i områden runt min villa. Annars, ta gärna kontakt till mig, finns som vanligt på telefonen.

Eftersom jag äntligen kommer komma åt våran nya kamera blir det troligtvis bilder från i helg. :) Och usch vad jag ogillar webcamfoton. Tacka vet jag vanliga digikameror ;D

you grew up to a digital world
Visst försöker man att glömma bort hur man själv har uppfört sig när man var en liten snorunge som just upptäckt communityn som websidorna och bananaisland, finns dessa sidor ens mer? En bra sak med det förstnämnda var att man inte kunde skriva kommentarer på bilderna, jag vet inte ens vad jag hade kunnat säga. Troligtvis en massa pinsamma saker som jag hade ångrat idag.

D
et räcker gott & väl me de där milslånga presentationerna man hade. Ett tag handlade exakt allting om vem som hade längst presentation. Det var nallar som rörde på sig, "welcome to my space", engelska sånger man inte förstod ett dyft av, vilka som var ens bästa vänner, "rosor är röda, violer är blå.." och exakt allting som gör min påbörjade lista fulländad.

Nu sitter jag här, med min skadade fot i ett ämbar med iskallt vatten, och funderar på hur jag var som 13-åring. Jag var ordningsam, blond, och ofattbart omogen. Jag ville bara ändras från det där ordningssamma så jag började strunta i skolan och så gick jag och blev brunett istället. Vi respekterade niorna i skolan något så oerhört. Vi gick åt sidan när dem kom passerande i korridorerna. Vi lät dem gå före oss i matkön. Till en viss grad var vi kanske litet rädda för dem också. Sen när vi själva blev nior var flera av oss vänner med sjuorna. Vi behandlade dem inte (okey, I admit, kanske lite, i början) som skräp. Vi var nog snälla nior, vi som gick på BGS från nollfem till nollåtta.

D
et jag funderar på är egentligen, är när "alla" började smaka och vara ute om kvällarna. När man började befinna sig på ungdomsställen som Åminne och Solv. Var det inte under åttan man var med om dem förändringarna, att man ville börja vara ute och på?

Nu läser man på dagens samlingsplatser att BARN som är födda -95 (hallå! är dessa inte cirka 10 år?) söp sig litet full när dem gick i sexan (när jag gick i sexan visste jag säkert inte ens vad alkohol var!?). De hatar världen, alla hatar dem, allting är skit, kärleken suger (och en ny att älska varje vecka). Men att dessa ungar börjar infinna sig vid Åminne etc, ramlandes fulla omkring får ju en att undra, när blev världen såhär? Hörni ni ska vara barn så länge ni kan. DET TÄNKER IALLAFALL JAG! :D Även om jag inte är född -95.