JANINA KRONLUND


WE LIKE TO PARTY
Sitter på laptopen hos Kitty, har fixat allting för kvällen nu! Vi lämnar vesporna hos Fanny, sen går vi till Linus. Förfest där, sen Hoviska. (Hovrättsparken där bakom det där stora huset på bild till dem som inte vet :D). Efterfesten är inte fixad ännu, och så blir det väl pizza på Valencia kan jag tro. HAHAH. Nu ska de festas ;)

image23

VI HÖRS :D /jae & kitty
HOTTA BGS 05 TILL 08
Dimission alltså. Klev in i klassrummet ganska snabbt efter att jag anlänt till skolan. Började nästan gråta när jag såg hur blanka Jessica's ögon var. Sen festsalen, vi sjöng och sådant. Sedan delade de ut stipendier. Jag fick ett stipendium på 30 euro av Stipendiefonden vid Borgaregatans skola! =) Blev jävligt glad. Så var det en massa tal. Jag började gråta när Jessica hade sitt tal. DET ÄR ÖVER NU.

Sen fick vi periodbetyget och avgångsbetyget. I periodbetyget hade jag höjt 4 ämnen (två nior till tior, samhällslära och hälsokunskap! :D) och så hade jag sänkt en. MATTELÄRAREN HITTADE INTE MIG SÅ JAG BEHÖVDE ALDRIG BETALA MATTEBOKEN JAG HADE I.. augusti .. september.. Oj, jag råkade visst slarva bort den sen?!? ;) Är nöjd överlag med betyget annars.

Sen var det klassen. Kitty's mascara rann i kanaler ner för hennes kind. Att se både Kitty och Jessica gråta fick mig att börja gråta på fullt. Även Anette grät. Och säkert massa andra också. Det kändes som en begravning eller något. Det blev inga bra foton heller, så ledsen som jag var. Mina ögonfransar är ännu våta, och jag saknar min klass ren. :'( TUU VAAN KOITTAA, 9A VOITTAA!

image22
© JESSICA SAMELIN

these pics are mine

image15

Vi fick en ros (:

image16

Stipendier. Mirwa, Jessica, Robert aka Mosse, Sofie, Anette, Janie

image17

en del av klassen. fotograf och en usel sån :D ; pappa.

image21

sad ppl

image18

foto: mamma

image20

mitt halsband

image19

mina handskar åkte i tvätten. de är lilavita av glassen vi fick, och svarta av mascara jag torkat.Familjen far till villan ikväll. Det betyder att jag har huset! :D Äntligen något positivt. Och för att se saker från den ljusa sidan... SOMMMARLOOOOOOV! =)
honey and the moon
Haha, god morgon bloggen! :D Vaknade klockan 6 idag, så jag helt säkert skulle hinna bli färdig i tid till dimissionen, som börjar halv 9. Men jag hann tydligen, så nu sitter jag här och bloggar :) Wooaah, jag vet inte om jag vågar se på mitt betyg?! Ha det så najs idag (;

Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now

I wish that I could follow through
I know that your love is true
and deep
as the sea

but right now
everything you want is wrong,
and right now
all your dreams are waking up,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives.

Remember when we first met
and everything was still a bet
in love's game
you would call; I'd call you back
and then I'd leave
a message
on your answering
machine

But right now
everything is turning blue,
and right now
the sun is trying to kill the moon,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives

Freedom
run away tonight
freedom, freedom
run away
run away tonight