JANINA KRONLUND


look at us (oh six)
Se vad jag hittade när jag sökte på youtube efter filmer på oss från SM-karsintakisat som utspelade sig bara för en helg sedan. Den är från tvåtusensex, cheerleadingsommaren.
- Kuvaako se?
- Jo
- Se ka y ka ko ne
- Uj! Se näytti ihan kolmelta!
- Niin munki mielestä
- Niin munki!
- Mitä jos se meni kolme?
romeo, take me somewhere we can be alone
Helsingforsresan var superrolig även om jag bara kom hem med en röd liten sak med en stor svart rosett från GinaTricot. Ifall ni läste mitt horoskop för någon dag sen läste ni kanske; "det ser ut som om du får en chans att lära känna några trevliga bekanta ännu bättre", och det kanske kan beskriva denhär resan mer än väl ;) Och tack Jenny för att jag fick sova hos dig natten innan, det var så roligt, hahah! :D

Vasa - Hesasträckan satt jag tillsammans med Fannie (jag måste skriva dej så, så jag kan skilja dig från min Fanny), Ida Marie, Jonas, Bjösä, Nicklas, Benne & Nic. I själva staden hängde jag med med en massa vänner, bekanta och halvbekanta. Sen måste jag erkänna att bussresan tillbaka var mycket roligare än dit.

Jag vet inte vilka alla jag skall nämna. Kanske hela busslasten (nästan)Ida, Satu och Jessica allra först kanske! Och Matilda, Annu, Malin, Renate, Gabi, Janika, Caius, Jonas S, Bill, Mani, Jenny, Janica, Daniela.. och alla roliga (förlåt ifall jag glömde nämna någon). Jag har ingen aning om vad jag borde skriva hit om själva dagen eller bussfärderna. Förutom att jag har haft megaroligt och det är tack vare er! :)

När vi hade kommit hem till Vasa någongång på natten, fanns det två efterställen (ett chill sade dem, och så var det en fest) att välja emellan, men jag valde att sätta mig i Ida's bil för att komma hem utan att huvmannen skulle kunna ta mig ifall jag hade promenerat. Ärligt talat tror jag ingen i hela världen har trevligare och socialt ungdomsinriktat snälla föräldrar än Ida! :D Jag kan nästan slå vad om det!


Borde sticka till stan om en stund och inskaffa demdär svarta skorna, tror jag. Borde ringa Fanny och Kitty och dem också. Och ikväll är det träningar.  Ha så roligt idag ;)
jenny är er gud
Och jag ska sova hos henne i natt. Jag vet inte när jag uppdaterar blogii nästa gång. Kanske blir det en paus ända tills söndagen? Men ni kan ju ändå kika in här och kolla om jag har fått uppdaterat, haha! :) Ni ska ha en superdupermegaskön helg, alla! :D
Googles bild! Kan ni se vad som står på den? ;)