JANINA KRONLUND


I wanna see beyond my own little world
Idag har det varit Highschool-tema i vår skola, även om det inte precis var många som hade satsat på det. Jag hade alltså båda proven, och dem gick faktiskt ganska så bra :) Men klockan är bara halv fyra och det har inte hunnit hända någonting speciellt idag.

F
örutom att jag har varit superdupernervös för tävlingarna som vi har om tre veckor. Men ni ska ha en så skön All Hallows Eve :)Sometimes I walk a little faster
In the school hallway
Just to get next to you
Some days I spend a little extra
Time in the morning
Just to impress you

Guess you dont notice
Guess you dont need to
Sad you're not seein
what you're missin'
On the outside shyin' away
On the inside dyin' to say

I'm unusual
Not so typical
Way too smart to be waiting around
Tai chi practices
Snowboard champion
I could fix the flat on your car
I might even be a rockstar
I might even be a rockstar

mitt lag är guldvärt
Nu har jag varit i duschen efter ettpar cheerleadingträningar som inte var så värst jobbiga. På slutet hade vi ett 15 minuter långt tal av en relativt ny lagmedlem & lite splittrade åsikter, fan vad söta hela mitt lag var i den konversationen! :) Snart är det alltså tävlingar här i Vasa, kom och titta allihopa! Biljetterna kostar bara 8 euro och ni kommer att få beskåda cheerleaders från hela landet! :)

Fast f*n :D Jag måste ännu läsa på engelska och på matematiken. Och lära mig finska orden. Som tur har jag ingen läxa i modda iallafall. Sov så sött allihopa ♥HAHA GAAH ;)
Det är Sanna som har tagit fotot, och det var av henne jag stal det.
Ganska så länge sen detdär :)
17:46
och jag är äntligen hemma!
Efter att skolan slutade halv tre har jag suttit på ett konferensrum på Nordea och pluggat engelska. Cirka 200 ord och en massa annat blev det. Jag måste också läsa på matematikprovet.. Jag har både matte&engelskaprov imorgon.

Ikväll är det träningar, och så ska jag planera lite med Fanny. Men jag är slut för tillfället. Carpe Diemhihi sötin jenny!
bilden är från google :D