JANINA KRONLUND


YAE by Bluu


SKILLS! :)

Sådär såg en stor del av min ena vägg ut idag när jag kom hem
från skolan, Bluu hade varit i farten. Det ser egentligen snyggare
ut i verkligheten, men men (:


Det var roligt i Tropic, jag tror jag lämnar det som beskrivning. En massa
småbarn vimsade omkring där, men vi satt mestadels i ångbastun och i
bubbelpoolarna. Medan Kitty spanade på badvakten stack jag och Eve iväg
och testade vågorna också. Jag har nog knappast aldrig förr nått bottnen på
"den djupa sidan", haha! Jag borde läsa psykkaläxan, men jag orkar inte. Har
vi månne gymnastik första timmen imorgon? Hmmhmm. Kollade igenom två
Prison Break avsnitt från fjärde säsongen, som är den grymmaste hittils. Wow.

Tack & Godnatt :)
tennis & tropiclandia
Hejsanhejsan :)
Imorse fick jag skrapa bort frosten från vespaspeglarna med naglarna. Ashärligt dethär, eller hur? Nooot. Frös som aldrig förr när jag körde till skolan utan vantar (så jag skulle kunna byta låt på poden!). Jag trodde mina fingrar skulle trilla av, och någon låt fick jag inte bytt, så morgonen började hara-öron perfekt hara-öron med halvhård musik ala Aiden - Die Romantic.

Fick ut tyskaprovet, och vår lärare tycker jag ska framföra någon Tokio Hotel-låt på något sätt inför hela klassen. Han måste vara sjuk, hahah! :D Psykologi hade vi vanlig timme, fick inte ut provet. På håltimmen stack jag iväg till stan och träffade först VG-gänget utanför CM, sen satt vi och åt franskisar med Laura och Lill, som skolkade sin timme.

Sen fick jag ut två engelskaprov, skulle värdera oss själva också. Om jag skulle få 7 i kursen kan jag slå vad om mitt huvud på att jag kommer att gå om kursen. En 8 är det minsta jag tänker få. Hahaha, whatever :) Sen spelade jag tennis för första gången i mitt liv, tillsammans med Juulia mot Larissa och .. gaah, jag minns inte vad hon heter?! Hon är blond, halvlång och så är hon fin. Vad heter hon? Nå, roligt var det i allafall. Sen var det badminton och att sitta och tänja.

Nu sitter jag här och uppdaterar på samma gång som jag kokar prinskorvar i köket! Borde kanske gå och se efter dem.. Ikväll ska jag och simma, det blir Tropiclandia tillsammans med Lill, Eve & Kitty. Kanske Laura & Heidi också. :)

so all that I can hear is a simple song
Burning up my feet
Too many cars on the street
The noise, the red, the green
IT MAKES ME WANNA SCREAM


I
bland blir man så glad av så litet .. har ni inte märkt det? Ett exempel är om haha, "någon" har besökt ens berusadsida. Gosh, kan man verkligen bli glad över något sådant? Eller är jag på något sätt bara ytlig och konstig? :D

Jag är överlycklig. För verkligen ingenting. Eller musiken, som brukade vara mitt allting, är ju alltid någonting. Daniel Powter's nyaste låt Next Plane Home spelas om och om igen i min pod, och den gör mig så glad, så glad, så glad. Idag hade jag lust att köra en krock, "i misstag", bara för att få känna dendär känslan av att verkligen leva. Att man inte är gjord av socker. Det låter helt sjuukt! Men känslan av att verkligen finnas är så feeeel good! :D

Igår stannade vi med Lill för en igelkott så den kunde passera vägen. Idag gjorde jag samma sak ensam. Stackars söta varelser som blir påkörda hela tiden. Jag älskar djur (: ♥

Mamma är underbar.
Idag beundrade hon mig. Om någon mamma där ute i världen läser dethär, beröm ffs era barn för till exempel utseende (även om insidan är det som är viktigast!), ingen kan förstå lyckan att känna sig accepterad, och vacker. Wow. Jag menar det , det är verkligen wow.

Har vi vanlig skoldag imorgon? :)