JANINA KRONLUND


Ett sista inlägg


Heeey it's jag och Hoai, sitter i skolans datasal och tänkte bara skriva HEJDÅ och önska oss lycka till, eller nåt ;) Nu kan vi köra igång med en frågestund, har aldrig haft någon i min blogg så någon gång får ju vara den första. Så, fråga exakt vadsomhelst, och jag ber snääääälla om minst tio kommentarer.. kommentera anonyma om inte annat! :D Jag godkänner era frågor på måndag. PUSSHEJ!


Helsingfors 30.1-1.2
MED HALVA FÖRENINGEN! FINLANDS MÄSTERSKAP I CHEERLEADING! Jag siktar på en femte plats, och ska göra så daaamn bra att ni aldrig har sett ;D Jag uppdaterar nästa gång på måndag, ifall jag inte skriver något från hotellet. Puss på er, sköt om er!


The mess you left behind

Oj gud vad jag är trött! Borde nog gå och sova en liten stund. Filosofiprovet gick rätt så bra, mycket bättre än vad jag trodde. Dessutom var filosofin inte så svår att förstå, sist och slutligen. Jag hittade exemplar på mig själv på två ställen. "En person kanske tror att hon kan sjunga ifall hon så gärna vill bli en berömd stjärna" var det första, och jag måste nog säga att det passar in på mig, hahaha! Sen var det "en person som tror att någonting är omöjligt kommer troligtvis aldrig att försöka", och det stämmer ju precis.

Har varit mega glad hela dagen idag eftersom vi åker ner till Helsingfors imorgon, Finlands mästerskapen, here we come! Jag lunchade på chili&lime idag, vad var det riktigt för mat i skolan idag? Fläskbitar i korn? Fiffan! Men nu ska jag spela guitarhero, får försöka öva på tyskaprov lite på sidan om. OCH PACKA!!! Jag måste packa och handla och woooow! CHEERLEADING ÄR SÅ GRYMT MEGA BÄST WOHOO! Och jag är på sååå gott humör också!

Och så kan ni få inspektera en total makeover också! Kanske dags att inse att det mesta är redigerar på alla bilder vi ser i tidningar med mera. Fast det är så många som är snyggare utan smink än med. hugs honeys