JANINA KRONLUND


Trött och helt slut


Linnéa & Jemina (bild från utekonserten) har varit mitt sällskap under mestadelen av denhär dagen. Jag är så jätte trött att jag ska gå och sova snart, har varit ute hela dagen. Flera timmar på Paradise och spelat beachvolley med Linnéa, Jemina, Ramu, Chriba, Erkki, Jani, Jonas, Anton, Stor(g)ås och en massamassa, och sedan var vi hos oss och chillat och ätit tortilla/tacos/whatever med Linnéa, Jemina, Gabi, Rata, Jonas och Olli. Jag tar och skriver om skolavslutningen senare, typ imoron kväll, för nu är jag på tok för trött. Och jobbet börjar klockan 7 imorgon. OOOHMY. Dessutom började jag dagen med att stritta med vespan, men jag klarade mig med ett pyttelitet skrapmärke :D  Godnatt alla.
Beach
Linnéa väckte mig just och undrade om jag kommer till beachen med henne, så det ska jag göra. Jag berättar mer om min megaroligt underbara skolavslutning senare ikväll, fast en detalj kan jag slänga in reda nu =)

Jag blev så himla jätteglad när (YESS! nu får jag säga det för första gången!) "en bloggläsare kom fram till mig igår och sa att hon tyckte om min blogg". Katarina som inte bloggar förstod nog inte riktigt vad det handlade om, men, det gjorde nog min dag. Tusen pussar till dig <3 Och en massa puss&kramar till er som kommer tillbaka hit gång på gång! You're gold!
SOMMARLOV


På bilden är det Emmi, Lotta, Laura och Fanny. Vi var på Annis studentfest idag, grattisgrattis åt alla som har tagit studenten idag! Och sen så känns det nog som att ettan gick helt förfasensligts (man får väl hitta på egna ord?) snabbt.Invigde mina nya halvhigh-heels idag och insåg för sent att det nog inte var en vidare bra idé ändå. Vi var ju och spelade fotboll igår, ända tills elva-tiden på kvällen, och dum som jag var värmde jag inte upp eller tänjde eller något. Vilket förstås resulterade i att jag hade sträckt vaden.. så det drog till så jävla hårt med varje steg jag tog. Efter skolavslutningen skulle vi gå 250 meter, och förstås skulle Fanny springa över en väg av stenar, såndär guppväg som torget är gjort av. Gissa vad mitt ben tyckte om det, hahahha! Det måste ha sett helt vitsis sjukt ut, typ som en anka som försöker stapla sig framåt. Mitt ben gav helt vika under mig :o Sen när händer sånt? Men jag var lång idag. Långt över 170 centimeter, och sånt gillar jag. Och denhär texten får jag inte som något annat än centrerad, så det får duga då.

Bilden ovan och bilden under föreställer mig och Lill på Annis gata. Jag har bränt mig så mina kinder är helt röda! Kvällen är inte planerad ännu (!) till hundra procent, en sak vet jag bara och det är att jag inte tänker dricka något, så som näst intill alla i min ålder kommer att göra idag. Förutom Linnéa, Jemina, Katten, Anna. =)