JANINA KRONLUND


Hellogoodbye


Nu ska jag till villan, och imorgon mot kvällen åker jag ~1o kilometer för att komma till Fannys villa. Kommer hem på tisdag, så ni kan förvänta er nästa update då.

Ha ett fint sportlov everybody!
Life tastes good, doesn't it?
Tre timmars arbete bara för att jag fick för mig att jag ville ha roliga bilder med namn på istället för länkar. Tryck på f5, scrolla neråt och se om du hittar dig själv (eller din vän?) bland länkarna i högra kanten. Tryck på bilden så kommer du fram! Säg åt mig om det inte funkar, så jag kan rätta till felet.

Jag har bara tagit bilder från era bloggar/facebookar så säg till om ni vill att jag ska ta bort er eller byta bild. Annars valde jag de mest äkta och härliga bilderna jag hittade på er. Så ni vet. :)

Finland - United States of America
Det går inte så bra där borta i Vancouver. Finland ligger under med hur mycket som helst och de har bara spelat en period. Huvudsaken är dock att vi hursomhelst kommer placera oss högre än Sverige. Men my homeland USA är totaltaggade ikväll och det skulle tametusan jag också vara om jag vore dem. De får gärna vinna för mig för då och då ser man en skitglad snygging där ute på isen, haha.

Försök ge dem lite motstånd nu, Finlaaand!