JANINA KRONLUND


flygfältet
vi ska precis till gaten så åker vi äntligen i väg mot varmare breddgrader. hihi vi har mättat magen med underbar mat på chicos ifall att maten i afrika inte passar oss eller något. hörni jag vet nog inte alls vad jag säger, är så jäkla trött att jag kunde somna när som helst! har sovit på "underbara" flygplanssoffor några timmar, men isch vad egen säng (hotellsäng?) skulle passa bra. glöm inte frågestunden och ha det bra!
EGYPTEN 27.9 - 6.10
jag försöker fördriva tiden före jag ska dra iväg till tågstationen om cirka en timme. resväskan är packad och jag har haft en jätterolig debatt om facebook, tagit andra delen av ett tre-delars-vaccin, skrivit franskaprov och köpt en undervattenskamera och ett schampoo. nu är jag helt ready att lämna finland för ett tag :)

annars har jag kollat engelska studentskrivningarnas resultat idag (enligt lärarna, kan ändras!) och det har gått bra! tillräckligt bra för att jag ska slippa dit jag vill nästa år ;) så jag är glad!ska faktiskt ta och köra igång en liten frågestund, som många andra vasabloggar också gjort på sistone! :D ifall det är något ni vill veta så fråga! bläddra bakåt; HÄR finns gamla frågestundar för intresserade själar.

jag svarar på allt ni undrar (om ni ens undrar något?) när jag kommer tillbaka från egypten den 6:e oktober!
Hurghada 2o1oQ: Vilka är ni riktigt som skall åka till Egypten ? :)


A: Det är Christian, Emma, jag och Oliwer som ska åka !