JANINA KRONLUND


I heart NY
holaa buddies, är på paus! vi har ännu några timmar kvar, sjukt roligt! folk säger att jag är kreativ och eftersom det är något jag verkligen vill vara så går jag runt här och är jätteglad. vi hörs om några timmar, måste gå.

Onsdag i Oakdale
heej på er,

om två minuter är klockan sju och då börjar frukosten! steg upp noll sex femton idag, duktigt! den här dagen ser ganska likadan ut som gårdagen, lektioner där vi lär oss om childcare och får veta massa användbara engelska ord som kan komma upp. idag har vi en international sing-along, vet inte om jag borde sjunga med finnarna eller svenskarna?!

Living upside-down
klockan är halv elva, har varit i duschen för länge sedan men har varken packat ner någon borste eller balsamspray, så jag har rett ut håret med fingrarna. som tur torkar det snabbt utan att jag behöver vidta extra åtgärder. segt att uttagen är förjäkliga, det är ett laget på väggarna som är tunt och sjunker liksom inåt när man sätter adaptern i, så få se om jag lyckas bättre med volumemastern i morgon än vad jag gjorde idag..


finsk tid är snart wake-up-time, nu kan jag bara tänka på simple plan och you saay good morning, when it's midnight-låten. ska stänga datorn nu & läsa en bok tills tyskarna tycker det är dags att sova.


arkivförresten, syns allt bloglovin, bilder, kategorier osv, alltså navigations-headern, syns den här till höger? eller har den flyttats ner till slutet av websidan? det har den gjort för mig, men är det så för er också? wondering if it's tillfälligt eller om jag måste börja trixa med koder..