JANINA KRONLUND


And I might take you home with me if I could, tonight
jobbar 8.3o till 11.25 imorgon, det lär bli chill! shit jag får inte på något sätt nog av den här låten. har repeatat den hur många dagar som helst nu och jag tycker den är så himla bra.


nu ska jag planera lite & göra en sammanfattning på vad jag jobbat med de senaste.. 4? veckorna, sen ska jag sleepa. god natt världen,


After rain there's sunshinechickenpocket/biff på ama tillsammans med emma


vi var precis i full färd med massa anteckningar över bordet, när emmas sked dallrar till så hon blir lite rädd och gör ett pöpit mooove. hahahh och råkar stöta till sin kaffekopp så det spills ut över våra cheerplaner. kymppis emppis, vi skrattade så vi inte fick luft :D


goldträningarna var helt okej, vi fick en början till programmet plus att vi fick en ny medlem :) jeii! men vår träningstid är fortfarande helt för kort, man hinner knappt göra något. hursomhelst, imorgon har vi uppvisning, inte fartfylld och crazy pga att vi fick veta så sent, men lite stunter blir det i alla fall.
Lunch & guld
ska ta mig till stan för att luncha med emma, plus att vi ska planera ett uppvisningsprogram till vårt lag gold. efter stan är det raka vägen till gold's träningar.