JANINA KRONLUND


Tidsinställt
jag vet inte om någon har gissat rätt, men vi är i alla fall i tallinn! :) just nu borde vi ha kommit i land efter båtfärden. jag har faktiskt aldrig varit i tallinn förut.

vi kommer hem på onsdag på dagen :)jag & fanny för några veckor sedan i turkiet
22:21
hey guys, jag är tydligen påväg ut på en liten roadtrip tillsammans med fanny, robban & rasse. det är massa kilometer att köra med bil, lite hav, en dag i en annan stad, en natt, lite hav och massa kilometer att köra igen. någon som har lust att gissa vart vi ska? :)
Råd att resa


svar
believe me, jag skulle också resa året runt bara jag hade pengar! nu har jag inte jobbat på några veckor, men jag brukar jobba annars, plus att jag inte brukar köpa massa kläder & grejer hela tiden. om du till exempel kollar i klädmappen och jämför mina inköp med hur mycket kläder andra köper, så ser du att jag knappt köper något alls :) handlar om att prioritera, och resa är vad jag vill göra så det är dit det mesta mina pengar går.

men jag har råd att resa för att pappa är snäll & gör som jag önskar - dvs sätter undan 80% på ett sparkonto genast jag får pengar. dessutom bor jag ju hemma så jag har inga egentliga utgifter.