JANINA KRONLUND


12.19 pm


vi hade typ ingenting i varken kylskåpet eller skafferiet så jag åkte iväg till stoppa och shoppa och handlade massa frukt, massa grönsaker, grööt, maletkött, semlor (em, inte såna semlor du tror :D), hamburgarebröd, ost, källvatten och nagelförstärkningsmedel. glömde helt säkert något men eftersom jag glömde det var det nog inte viktigt. tack alla ni som tipsar om träningslåtar, awesooome!
Fem
idag har iallafall lilltjejen halvdag så hon ska ha playdate med en kompis! jag har sparat all tvätt osv så att jag kan göra det senare så jag inte behöver slösa min lilla fritid på att göra det nuu.. sov så gott i natt efter ett avsnitt pretty little liars, börjar bli så sjukt innii den serien?!

har nog aldrig följt med så här många serier på samma gång (hart of dixie, ringer, vampire diaries, the secret circle, pretty little liars..) hjälp! börjar förvandlas till värsta seriefreaket. ogillar förresten att serie är "series" på engelska, what's up with the s på slutet alltså? "ziiriis"

God natt!
regnet vräker ner där ute, men det är sista november imorgon på onsdag så det är helt okej antar jag. ååh det är snart december! som jag längtar! man blir helt julpirrig (what??) bara genom att veta att det är december, julafton är fyra veckor bort och sedan börjar äventyret. julafton förresten, kommer nog att kännas konstigt att inte fira hemma med familjen, men jag hoppas jag får hänga med via skype? och så hoppas jag att kusinskaran traditionellt samlas för en julemys på julaftonsnatten, skypa mig släkten!! :D


har sovit hur dåligt som helst de två senaste nätterna, vaknat flera gånger och inte kunnat somna om, små störande ljud överallt och värst av allt - tusen väckarklockor och alarmsignaler sju på morgonen (jag vaknar sju femtio).. anyway, just nu; jag vet inte om jag ska kolla victorias secrets fashionshow, gårdagens hart of dixie eller ett avsnitt pretty little liars. svårt dethär. ska sova tidigt i vilket fall som helst :) kram & godnatt!