JANINA KRONLUND


Basil
så här såg det ut i söndags när jag & emma agerade master chefs och fixade lunch. basilika, vitlök och tomatbitar i tomatkrossås, blandat med spaghetti in the end. sjukt gott men ändå inte lika gott som då lia gjorde samma grej, måste be henne förklara steg-för-steg så jag kan göra det lika bra som hon.

Lite ljusare
slowly slowly blir jag av med de röda pigmenten i mitt hår. det är ett jäkla jobb att färga från mörkaste mörkbrunt till ljust. jag vet inte ens vilken hårfärg jag egentligen är på jakt efter, jag vill bara att den ska vara ljus och se naturlig ut. så det strävar vi efter. ett steg närmare.

Valborgsmässoafton
igår tänkte jag och emma "shit, det är ju den här helgen man firar valborg!". så vi satt ute i solskenet och njöt av varsin drink och tänkte att vårt valborgsmässofriande var rätt lugnt i år. sen kom vi på att man nog egentligen firar på måndag. så ikväll ska vi ut & äta tillsammans med de svenska tjejerna som bor här runtomkring! tror det blir jag, emma, sandra, dannielle, rebecca och förhoppningsvis några andra tjejer som jag inte träffat innan.

tänkte berätta om valborgsmässoafton till min värdfamilj men jag visste inte riktigt hur jag skulle förklara. fick söka på wikipedia. man trodde häxorna flög iväg för att festa med djävulen den sista april, så man tände brasor för att försöka få häxorna att fatta eld. fast det är helt okej att inte ha någon aning om varför man firar, bara man firar. haha
förra året hade vi förfest hos fanny, GLADA VAPPEN hörni!