JANINA KRONLUND


Still on the east coast
ååh segt, vårt flyg till san fransisco är så försenat! vi skulle åka 3.55 men nu är klockan redan 6 och boardingen börjar om 40 minuter. har försökt kontakta fanny, hon är redan i new york och ska åka vidare därifrån, men hoppas hon får mina meddelanden på telefonen & facebook så hon vet att vi inte är där ännu, att hon kommer få vänta på oss istället. 
 
vi har fördrivit tiden bra här, suttit och snackat igenom au pair grejer som är svåra att förstå om man inte har gjort det här själv. vi åt en apgod hamburgare här, ger massa plus till bostons flygfält för priserna på mat och snacks är som i en helt vanlig butik, inga galna överpriser som på lga där jag betalade 14 dollar för vatten och ett litet bröd.. jaja, 40 minuter kvar tills vi verkligen är på väg till californiaaaa.
HEJ från Boston!
 
skrev precis värsta inlägget men sen gick wifin av på något sätt, så ingenting sparades. orkar inte skriva om allt :D sitter på bostons flygfält och väntar på mitt flyg till san fransisco, märkte precis att de ändrat både gate och avgångstid, så kanske vi inte behöver vänta på fanny i 2h väl framme på sfo. kram på er!
Nu kör vi roadtrip!
om en halvtimme kör vi iväg till flygfältet. det är dags att vinka hejdå åt mitt liv här. jag förstår inte vad som händer, allt jag vet är att jag ska ut och resa och jag kan inte vänta tills jag får se min bästa vän väl framme i san fransisco. vet ni vad? är så jääkla stolt över mig själv. i made it.