JANINA KRONLUND


+17°C

jag körde till gymmet, var sjukt opeppad på att träna så jag gick i rask takt på springmattan medan jag kollade på who wants to be a millionaire. ettutre pomppar emma upp framför mig med ett glatt leende. hon föreslog sin plan att gå ut och gå istället, so that's what we did.

det känns som vår i new jersey! aldrig varit med om att skiftet mellan januari och februari haft så här grymt väder. i monroe är det +17 idag! vi satte oss ner på gräsmattan och njöt av solen & den varma januaribrisen (!!). vi fick också syn på ställen där blommor börjat slå ut. hoppas det inte kommer någon vinter hit i år så går min dröm i uppfyllelse, för det var mest vintern jag ville bort från. hittills har vi haft en vecka vinter sammanlagt, två dagar för någon vecka sedan, och några dagar över halloween. haha lyyyx
Ski-veckoslut bokat!
hej vänner! om en stund tänkte jag pysa iväg mot kanske target och sedan gymmet. eller bara gymmet. not quite sure yet.

hursomhelst har jag & emma bokat oss på ett ski-veckoslut! är sjukt taggad!! vi kör roadtrip tidigt på morgonen den 25:e februari och kommer hem så sent som möjligt följande kväll. målet är bear creek i pennsylvania. vi ska bo på ett jättemysigt bed & breakfast som är byggt 1880; kommer bli så kickass och mysigt, hoppas några av de andra tjejerna också hakar på :)

åland 2010
Pretty little liars and a fort
den här dagen har varit riktigt bra! jag hann inte gymma för jag åkte till top tomato (ett italienskt grocery) och wal mart tillsammans med mormorn. hon gör så jäkla god mat att det inte är sant! hon gör världens godaste pasta & broccoli, låter helt basic men det är så sjukt gott! jag åt kanske tre gånger mer än vanligt haha. skjutsade fran till hiphop, åkte hem och chillade, skjutsade vic till kyrkan (konfirmationsgrejer på gång), byggde ett fort tillsammans med fran och ettutre var klockan kvart i åtta och min värdmamma sa åt mig att jag är off!


happydays! åkte iväg till emma där vi två och lia kollade nyaste avsnittet pretty little liars. ytterst mysigt. nu tänker jag ta natten, ni ska ha en bra tisdag! :)