JANINA KRONLUND


Lördag med jobb
hejhej, har fortfarande inte hittat min röst och på tal om att inte hitta saker så har jag tappat bort min telefon. den är verkligen ingenstans. jag hade den igår på kvällen hos emma (gå och kolla hennes snygga tattoo här!!), sen tror jag att jag la ner den i väskan men jag är inte helt hundra på det, och kommer verkligen inte ihåg vad jag har gjort av den efter det. någon som är lite halvsynsk och skulle kunna ta reda på var den är? :D

idag har jag planerat de två kommande veckorna tillsammans med vic och min värdmami, exempelvis vad vi ska äta på vilka dagar och när jag kommer vara away med family och sånt där. jaja har kollat alla avsnitt av karatefylla nu, dog av skratt flera gånger men nu är det tydligen över. gick fort. för fort. saknar new york???!

Har tappat rösten
sandra, emma, janina, nicole, benita ♥

på fredagsmorgonen när jag vaknade lät det typ bara krax. hes som never before. är bra på det här med att vara hes, inte bara lite hes utan verkligen helt sjukt jefvla grymt hes. är inte sjuk och har inte ropat & skrikit, så jag har faktiskt ingen aning om varför jag har tappat rösten?

pinsamt gånger hundra att tala med tjänstemän på typ bensinmacken och i kassan. nu känns det bättre i alla fall, för emma bjöd på halstabletter. ikväll hängde vi med sandra, nicole & benita på food court, och sedan chillade vi alla hemma hos em med annika. imorgon börjar jag jobba "sju trettio" men jag siktar som sagt på att stiga upp vid tio-elva. nu ska jag titta på karatefylla, är helt obsessed för det är så jäkla kuuul!
Hungrig och det är fredagskväll
and i am oooff! känns bra med helg igen. även om jag kommer jobba imorgon på morgonen och senare på kvällen imorgon. helg är alltid helg. ibland ber min värdmami mig jobba lördag morgon 8-10, men grejen är ändå den att jag får sova. får sova till elva, och då har jag tydligen redan jobbat två timmar. chill med sånt.

allt är braa idaaag fredaag wohooo, jag har passaten (jag är kanske enkel men det är min drömbil (parentes inom parentesen: om vi bortser bugatti, lamborghini och maserati)). nu ska jag köra iväg mot emma, vi ska träffa i alla fall annika & benita och jag gissar på lia, kanske någon annan, no one knows, vi ska i alla fall äta något. jag i alla fall. jag är starving. kram och dröm fint, gissar ni sover just nu så.