JANINA KRONLUND


På Centralsjukhuset
åkte in till hälsovårdscentralen, där väntetiden var jäkligt kort. skönt att det var den vägen för en gångs skull, tror faktiskt inte att det hänt mig förut. en sköterska tog mitt crp värde, som gick på över 200. denna söterska fnissade till lite när jag sa aaa, i hennes asikte kunde jag läsa "oh shit". nästa läkare började fundera på mononucleos och i pappret skrev han att min hals ser ovanligt ful ut. hahahah. han skickade vidare mig till akuten.
 
efter att ha blivit pumpad på fem rör blod fick jag ligga i en korridor och vänta ett tag. en till doktor gjorde sin utvärdering och sa att jag troligtvis blir kvar här till måndagen. i 2 dagar har jag ätit dåligt så självklaaart hittade de ingen ådra att sticka i. fjärde gågen gillt, nu ligger jag i dropp! 
 
plus med allt detta är: fick en rosa pyjamas, är ensam i mitt dubbelrum, har både tv och wifi, sängen är skön, personalen är underbar, det är tyst och chill på den här avdelningen :) vet ju att jag inte svävar i fara på nått sätt utan de kommer återställa mig hehe. minus är ju självklart att jag alls blivit sjuk. tur att detta inte hände i usa, shit damn vad dyrt det hade blivit. fast i guess, ifall man inte varit sjuk på 3,5 år så måste man väl slå på stort när sjukdomen är back in business!
Sjuk
är fortfarande sjuk, vet inte vad jag ska ta mig till. halsen är svullen och innan jag tog värkmedicin klättrade temperaturen över 39 grader. förra natten var jobbig, nu väntar jag bara på att mamma & pappa ska komma hem. måste kanske slita iväg mig till hälsovårdscentralen för jag orkar inte. over & out
 
 
beställde zoomitv till datorn. kollar på cheerleading syyskisat! :) 
Sjukling i soffan
hola amigos, emma här. janina ligger och fryser under två täcken med feber. vi har alldeles nyss ätit lakritsglass (man måste ju få äta glass när man är sjuk!). största delen av vasa befinner sig ikväll på ollis uv-party, men vi hör inte till den delen.
 
kände mig tvungen att uppdatera janinas blogg så att ni vet att hon lever, och så att jag har ett nytt inlägg att se på när jag klickar in på bloggen ;) hehe. nu ska jag återgå till tv kollandet med fröken j.