JANINA KRONLUND


Hope you, hope you don't look back
hej kompisar! allt bra med er? jag tror jag har tränat mer denna vecka än jag har gjort på hela sommaren. har fått in allt möjligt: cheerleadingträning, lenkki två gånger, gym, cykling och "golf". kan ju inte precis säga att jag golfade igår men jag hoppade runt på banan i alla fall. känner mig helt superaktiv och superredo för höst! 

kvällen har gått åt att njuta av livet: mami och mummi bakar åt mig! sista dagen på sommarjobbet imorgon så jag tänkte bjuda på någonting sweet. blev en underbar äppelpaj eftersom mami & mummi är kungar på att slänga ihop sådant. allt jag tillfört är liksom att skala hälften av äpplena samt stjäla smet med en stor sked. smeten/degen när man bakar är ändå bäst, men jag hoppas mina sommarjobbsarbetskamrater blir superlyckliga i magen imorgon :D 

gladare-än-it-looks-tjej som sprang med utsläppt hår första
gången ever i livet. förstår mig nog egentligen inte på sådant
Laanna
 
idag har jag träffat josefina över thaimat på laanna. rekommenderar verkligen deras mat!
det är synd att restaurangen ligger lite undangömd bakom lidl i stan, vet man inte att den 
är belägen där är det med andra ord inte så stor chans att man hittar stället. så galet gott!
Wednesday

efter jobbet hann jag inte vara hemma länge innan jag åkte till gw-gallerian för att köpa träningsinspiration. när jag hade stillat mitt want-begär så körde jag till stan och träffade min jobbkompis suvi på gymmet. ett pass body blev det! musiken var inte från den bästa sidan men annars ett helt okej träningspass. 

när vi var klara kände jag att jag ville göra mera! försökte hitta någon vän som ville joina på lenkki, men utan luck (alla ska ut och festa idag?) så åkte jag ut till golfbanan istället och hängde med my guys. bra så, fint så. slog ett slag, de flesta förbi. beror dock endast på att jag inte hade en sån där glove på tassen. föredrar att tro såhär. TORSDAG IMORGON! innebär att det serveras en massa grädde med efterrätten på lunchen imorgon. WOOP.