JANINA KRONLUND


This is our song
åh daaamn vad jag är slutkörd. vaknade 6.20 och ungefär en timme senare cyklade jag till jobbet. helt okej så länge det inte är för kallt. helt okej så länge det inte blåser. helt okej så länge marken inte är täckt av snö. har haft en så galet busy dag på jobbet att jag tycker jag förtjänar en riktigt lugn kväll framför tvn. orkar. inte. göra. någonting. 
 
2013
 

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
jag fick två nya jobb och jag började studera helt och hållet på engelska!
 
hur har ditt 2013 varit? ett riktigt bra år! har jobbat konstant från januari till september, har trivts så galet bra på alla tre arbetsplatserna att det var lite synd att börja studera ;)
 
tror du att år 2014 kommer blir bättre? haha JAMEN OM! herregud vad det här året kommer bli bra!
 
blev du kär i år? nee
 
vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? första gången jag spelade själv på ollis känns som den enda superspeciella dagen :D annars såå de stunderna när jag befann mig utanför finnerikets gränser.
 
vad är din största framgång 2013? haha är jag tråkig nu.. alla mina framgångar har något att göra med arbete :)
 
bästa köpet? min boomblaster! 
 
gjorde någonting dig riktigt glad? mina fina vänner 
 
vem har du umgåts med mest? under hela året är det antagligen mest emma, hoai & josefina 
 
vad önskar du att du gjort mer? jag tycker jag har lyckats göra allting lite precis lagom! önskar att jag hade sparat mera pengar istället för att slösat dem, men då igen har jag haft det så galet bra och mår man bra så tycker jag man ska fortsätta må bra :) 
 
vad gjorde du på din födelsedag? haha jaa vad gjorde jag? det var mitt i veckan så jag jobbade. mami hade bakat en gräddtårta så släkten kom antagligen på kaffe? tror jag. 21 hade varit mer speciellt i usa dåå.
 
vilka länder besökte du? sverige, estland och spanien
 
gjorde någon dig riktigt sårad? nej, ingen! härliga människor ni är! 
 
finns det något som skulle gjort ditt år bättre? haha jaoo mindre studier, och då har jag ändå haft en riktigt lätt höst. önskar att jag fick jobba varje dag men man måste ju få någonslags utbildning. 
 
vad vill du säga till dig själv inför 2014? look up in the mirror & the mirror look at me, the mirror be like baby you the shit, god damn it, you the shit :D HAHA UNGEFÄR. näe men att tro på dig själv och go hard! ingenting är omöjligt och allt kan bara bli bra! livet är fantastiskt! allt det här vet du redan!