JANINA KRONLUND


Fifty shades på svenska?
fanny efterlyser fifty shades bok nummer ett på svenska: femtio nyanser av honom. finns det någon som vill låna ut den eller rentav sälja den åt henne? om det finns en sådan vänlig själ där ute i världen, vänligen ta kontakt, för fannytjejen har i sitt liv läst ut en enda bok (under 100 sidor, lättläst tror jag) för hon hatar böcker/att läsa/whatever. come on people, det är för ett gott ändamål: jag vill gärna väcka läslusen i henne till liv :D
 
Life of Pi
verkligen sevärd film!! gillade speciellt hur den var så estetiskt vacker, filmvinklar de valt på havsscenerna. färgerna ute på havet. gillade hur den var så sann, att de inte drog på en historia om hur en kille är bästa kompis med en tiger, utan hur de sanningsenligt gjorde klart för oss att tigern ville sluka upp killen. fast ni inte faller för trailern så kan jag tala om att filmen är hur fin som helst. tigern har så tjusiga morrhår! så maffig! smälter! vill ha en sån hit hem :) 
 
 
Newgate
 
daniela nominerade mig till en blogaward, men lat som jag är så orkar jag bara svara på frågorna.

vad har du för sommarplaner?
ville ta sommarlov men det tillåter nog inte min budget så får skaffa mig ett jobb. vill fira en riktigt traditionell midsommar med mina närmaste & finaste, sen ska jag fylla 21 år (oh my gaawd snälla nej), ska gå på en massa kräftskivor (bjud mig), åka ut till villan mer än vanligt, ta vara på årets bästa tid. åka på en partyresa/solresa/cityresa i slutet på sommaren. 
 
vilken är den bästa resan du varit på?
california i höstas var nog helt magiskt. 

vilken är din favoritlåt för tillfället?
let her go (passenger) för chillax, thriftshop (macklemore) för lite vildare event

vad får dig att gråta?
att se någon som betyder mycket för mig vara ledsen. annars är det inte så svårt, bara säg något fult eller höj rösten och var arg på mig så storlipar jag nog snabbt.

vad skulle du säga att är det bästa som hänt dig?
någon som lärde mig så mycket om livet. att åka till usa för ett år tar också upp kampen om det bästa.