JANINA KRONLUND


Give a little time to me or burn this out

skrattretande natt, vaknat upp ungefär var tjugonde minut, tur att den är över nu. jag har precis fått i mig vispgröt (tack mami!) och nu fördriver jag tiden genom att läsa ris & ros i ikkuna. vanessa sålde jultidningar förra året så jag köpte en deckare, alltid kul att läsa om mord & grejer.

första bilden är en gammal från new jersey, mitt riktiga hår som var så där långt. nu efteråt tycker jag det ser fint ut på bilden, men verkligheten var en annan :D fick en fråga om jag gjort hårförlängning men så är icke fallet. kram på er, hoppas ni har det bra :) 
Godnatt!

eventuella hashtags på denna: franskfläta, fastnadfläta, bluemoonbar, sexyexit, ayia napa, natipaita
Lose myself

månadens bästa skämt att jag skulle vara nära på lika glad som jag var i san francisco (bilden in case you didn't connect) men lite kontrast i vardagen är väl bara bra. undrar lite hurudan natt jag har framför mig. skall vakna två gånger för att äta painkillers med dizzy effekt. just nu så har det blivit svårare att öppna munnen och (vi kör min klassiska förklaring eftersom jag inte vet vad det heter) den där grejen bamse dinglar i när han hamnar i drakens gap, ja det känns som att den hänger on loose. som att den flyttar på sig och skulle kunna trilla ut ur munnen. 

japp, det var mitt tillfälliga läge! nu kör jag countdown på tolv minuter så jag kan gå och sluka ett chillpill.