JANINA KRONLUND


SHM december
 
ligger på soffan som en sjöstjärna och beskådstänker igenom dagens händelser. samtidigt som jag känner att jag inte gjort något konkret så har jag ändå tagit mig framåt genom val som först visar sig när livet går vidare en smula eller tre :D 

sov så himla länge och så låg vi på soffan halva dagen innan någon tog steget att aktivera sig. enda jag fått gjort är att hoppa in i hoais bil och sitta en stund på kotipizza, so much for this sunday alltså. haft bra sällskap i vilket fall som helst, hellre hänga två än hänga ensam! nu känner jag mig så himla seg, skulle vilja göra något ännu. 
Nytt lag!

what what awesome what! vasas number one cheerleadingförening startar ett nytt lag! man behöver inte kunna någonting, det enda som krävs är att man vill lära sig och att attityden är awesome (; man lär sig precis allting från första början. du måste vara minst 16 år för att få börja i seniorlaget rhodium. 

träningar en gång i veckan, på söndagar från 16 till 17.30, på hutski (lågstadieskolan i roparnäs). nästa söndag, sjunde april så är de första träningarna. SÅ NU!! kom med kom med!! du behöver inte vara vig, hoppa högt, seriöst, du behöver inte kunna något :) om du är intresserad på att prova så är det enough! man lär sig allting där. komkomkom! tänker börja själv också, vill ha alla er 16+ tjejer som mina lagkamrater. 


anmäl er HÄR!