JANINA KRONLUND


Att sova och att jobba
busy life! igår var jag och hoai ute på ollistisdag en aning för sent, men vi var ändå hemma innan tre. klockan 8 befann jag mig på jobb och har tagit mig igenom en effektiv jobbdag fram till 16.15 med hjälp av två koppar kaffe och en stor dos av kämpa-du-får-skylla-dig-själv-som-är-vaken-så-länge-om-nätterna-känslan. jag kom hem och märkte att jag inte hade någon hemnyckel men som tur tog det inte länge innan hoai räddade mig :)
 
tvättade precis bort mitt äckliga smink och ska ta och sova i två timmar nu. herregud klockan är redan 17. jag tror att jag börjar spela vid 22 i kväll men eftersom det är en speciell dag (haha, ja, kung, vappen!) löns det ju att kolla upp ifall jag ska vara där tidigare. nu ska jag sova lite! puss, fira lugnt! 
 
Valborgsplaner
 
i morgon spelar jag på ollis och om möjligt så är jag lite för ÖVERTAGGAD för detta! kommer att bli en riktigt kickas vappen har jag på känn :D ni som möjligtvis inte redan vet vad nu gör i morgon, och ni som är på väg någonstans men i denna sekund inser att detta kommer bli bättre.. VI SEEEES PÅ WAPPENPARTY i morgon!
16.19
hej på er vänner! :) idag hade jag planerat in en riktigt lugn morgon för att eventuellt ligga och kräla i smärta, men.. man får vad man ber om. ingen smärta över huvudtaget! kan äta, kan leva, kan prata och jag känner knappt av att någon tandoperation gjorts. HÄRLIGT!
 
jag hade en lektion i skolan, gick dit i träningsbyxor för att jag inte orkade klä på mig. kom dit, satt och lyssnade i 17 hela minuter innan lektionen var över och vi fick gå hem. haha that skoldag alltså. nu ska jag iväg till oliver's inn och träffa mina dj-kollegor, pusshej. 
 
 
mina världsbästa kämppisar överraskade mig med en fin rosbukett igår!
blir så lycklig av hur fina människor jag bor ihop med ♥ tack emma & hoai!