JANINA KRONLUND


Söndag
för några veckor sedan var jag på weekendfestival tillsammans med sonja & emma. videomaterialet tänkte vi bearbeta till en film, blir kul för alla andra att se och så blir ens egna minne lite mer levande :) minnet på telefonens minneskort råkade ta slut mitt i, så de sparades på sjäva telefonens minne istället. jag har kämpat som en räv men jag hittar dem ingenstans, lovar att jag har gått igenom vartenda alternativ som finns. det jag alltså håller på med just nu är att jag laddar upp mina filmer från telefonen till min dropbox, så att jag därifrån kan ladda ner dem till datorn, importera dem till mitt filmredigerinsprogram vartefter jag äntligen kan klippa in dem i vår halvfärdiga film. ge mig lite tid så är den snart klar! :D 
 
jag sov förresten 12 timmar i natt. så jäkla värt det. steg upp efter fyra på eftermiddagen och det känns inte ens som att jag slösar bort en söndag på ingenting. imorgon är jag till och med ledig. ALLTSÅ JAG ÄR LEDIG. denna lycka! :) 
 
Step up
 
 
för andra gången i sommar (alltså jo, imorgon är det officiellt sommarens sista dag, men idag är det ännu sommar I'm telling you) har jag och fanny varit och sett en film på bio. den här gången blev det en step up film med eftertiteln all in. vad ska jag säga? jävlar vad folk har talang, tänk om man skulle kunna dansa så där. koreografin var beundransvärd och jag vill inte ens tänka på hur mycket tid de spenderat på detta. sjukt bra! step up -filmerna har ju också alltid en handling på sidan om själva dansandet vilket jag gillar! absolut sevärd, speciellt om ni gillar dans och bra musik :) 

filmer blir så mycket mer levande när man känner igen ställen. denna film utspelar sig både i los angeles och las vegas, där jag & fanny var för exakt två år sedan. SHIT WTF hur har tiden gått så här snabbt igen? för två år sedan denna dag så var jag så sjukt nervös, ledsen och lycklig för att lämna nj och åka vidare till cali på äventyr. TVÅ ÅR?!?!
 
Veronica Maggio
 
fredagen den fjortonde november kommer veronica maggio till vasa på keikka! är det någon som vill gå med mig så får ni meddela intresse snarast möjligen så att man får en biljett köpt :D på tal om svenska artister och spelningar i övis festsal (alltså.. lol) så är det ju dags för lars winnerbäck den tredje oktober. jag har biljett men mitt sällskap ska bege sig ut på en långväga segelutfärd så jag söker alltså sällskap även för detta.
 
med andra ord, en snäll uppmaning: JOINA MIG.