JANINA KRONLUND


Årets bästa låtar
imorgon är det nyårsafton och i år är det jag som får spela in det nya året på världens bästa oliver's inn (ni är alla så jävla välkomna :D). jag ska bland annat spela igenom låtar som varit kickass under året, så därför vill jag veta din åsikt, vilka låtar kommer senare att ta dig tillbaka till detta år? ;) kommentera gärna under, så lägger jag upp min egna lista senare.
 
Jul med la familia
 
hela julen har spenderats hemhemma, förutom en natt som vi var på villan. så otroligt skönt att gå i bastu och sedan bara sitta ute i kylan. på julafton var det traditionsenligt julaftonschill med familjen & mummi, och på kvällen fortsatte vi julfirandet hos kusinfamiljen. fick alldeles för många och fina julklappar och jag är så sjukt nöjd. fint så :) är galet tacksam!
 
 
"Jullov"
 
det är lagom lätt att försöka andas ut, när jag håller på och stressar över skolan. på mitt jullov? just nu har jag bara lust att tagga ner på studietakten och chilla lite. ett gruppprojektarbete på tio sidor har vi i alla fall lämnat in idag. jag har en företagsbusinessanalys som ska lämnas in under den första skolveckan. jag har en tio sidors skitsvår-och-akademisk-och-analytisk-och-nämde-jag-skitsvår-och-jobbig-uppgift som också ska skrivas och lämnas in i början av januari. dessutom ska två tenter skrivas på den femte dagen av skola. nämnde jag att båda är skitsvåra tenter? nepp. nu vet ni.
 
jag blir ju galen nu redan. jag jobbar både dag och natt under den kommande veckan så när jag ska ta itu med skoluppgifterna står som en öppen fråga.
 
men till livets goda! :) min tyska kompis benita kommer hit om en vecka!  ska ge henne världens mest finlandssvenska experience med allt från bastubad-och-snöbad-på-villan till ollistisdag! guld!