JANINA KRONLUND


Sweet dreams,
var det inte imorse jag tänkte att jag skulle gå och sova tidigt så att jag skulle få sova lite extra mycket innan jag ska iväg och lördagsjobba? precis och det var ju precis så det inte riktigt gick. ikväll har jag kikat på när kenza dansade i let's dance (heja heja!), annars skrev jag den där assignmenten om molntjänster på några sidor och lämnade in den två dagar för tidigt. känns bra, nu tackar jag för mig och tar natten. 
 
let it go, let her go
 
den här låten lyssnade hoai på för några veckor sedan och jag kom just att tänka på den. så otroligt fin mashup av passengers finaste låt let her go och låten let it go från filmen frozen. det är talangfulla sam tsui som är i farten. LYSSNA, ni kommer garanterat att njuta av denna! :) 
Afterski på Ollis ikväll
 
ikväll på oliver's inn: AFTERSKI temakväll! i år fyllde ollis 29, när jag tittar nogrannare på de här bilderna kan man se listan med ollis 26-års party där bakom :D hahah! denna är en av mina absolut roligaste vasa-utekvällar någonsin, så otroligt soft att få dansa i sköna pants. kommer ihåg att jag hade vindtäta byxor temat till ära. så. sjukt. kul.