JANINA KRONLUND


Äntligen fredag
 
veckans sista skoldag är avklarad, avslutades med att sitta på en långlektion i bokföring där vi skulle föra in information i ett bokföringsprogram. gick hur bra som helst tills det i slutet var en momsobalans på runt ynka fem euro. att försöka fixa det problemet gjorde mig så stressad att jag ville kasta datorn ut genom fönstret.
 
ikväll är det BEACHPARTY på ollis! är det någon som är på väg ut på paarteey? jag söker sällskap! någon festlig typ, vem som helst :D
Sweet Vaasa med Kitty
idag lunchade jag och kusinen på sweet vaasa, lätt godaste laxsalladen i stan! så sjukt goo! jag har aldrig ätit någon annan sallad där, så tänkte passa på att fråga vilken sallad ni tycker är bäst på sweetisen? jag vågar inte prova på någonting annat när jag vet hur bra laxen är ;) I mean, varför förstöra ett vinnande koncept? kanske jag vågar om någon rekommenderar någonting annat.
 
 
torsdagskväll innebär cheerleadingträningar! får jag skryta igen nu? (tack!) jag är så galet imponerad av mig själv som har lyckats träna två gånger under samma dag? huhhu! hashtag fitgirl healthylife! haha nånej, vi ska inte överdriva, belönade mig själv med en kinder bueno, blev snål på en sådan på grund av en tv3-reklam som emma sjöng med i för full hals. jaoo bra så! träningarna gick riktigt bra, lyfte tillsammans med julia och vi är kickass! nu är jag redo att stupa i säng. klockan är inte ens tio. 
Fjorton sjutton
 
morgonen började exemplariskt med MORGONGYM! när detta har hänt senast har jag absolut ingen aning om för jag tycker bättre om kvällsträning. de som sliter sig till gymmet till 6.45 lyfter jag på hatten för, själv var jag superhappy över att infinna mig där några minuter över 8. jag, ronja och kanske tjugo stycken andra kickade igång dagen med rpv. bra fiilis när vi traskade iväg till skolan för att gå på en kommunikationslektion :)
 
 
communication in business life håller vi på med små grupparbeten,
vi arbetade effektivt så jag kom hem lite tidigare. självstudier och sådant.

 
solsken<3 världens största hjärta.
 
 
har gjort ett bo i denna hörna, ska sätta igång med att jobba på skoluppgifter nu.