JANINA KRONLUND


Bra start på sommarlovet
den allra sista femsidiga company establishment -inlämningsuppgiften är inlämnad och livet känns lite lättare! nu är det sommarlov på riktigt! jag har samlat alla mina studiepoäng, fått bra vitsord i alla kurser utom en, jag har knappt varit på lektioner under vårterminen, med andra ord har jag slunkit igenom det första året på vasa yrkeshögskola och jag är allvarligt talat inte nöjd med någonting annat än studielivet på sidan om skolan. på papper låter det amazeballs att ha en bachelor in business administration men JAG VET INTE. OCH NU ÄR JAG SÅ JÄVLA ARG. loggade precis in på  antagning.se för att kolla hur det går med min ansökan till ett svenskt universitet. där stod det att de behövde ytterligare en kopia på mitt pass för att kunna behandla min ansökan. sista inlämningsdag femte maj? allt annat har de skickat till min e-post men inte detta superviktiga meddelande? varför loggade jag inte in på denna sida för en månad sedan. aaaaargh.
 
alltså SERIÖST. jag vill bara gråta. jag vill inte vara kvar på vamk men det ser lite jävla dåligt ut just nu. helvete. JAG ORKAR SERIÖST INTE MED DETTA. är så jävla sur, bitter, arg, förbannad just nu. VARFÖR HÄNDER DETTA. vet inte vad jag ska ta mig till. hejdå, alla mina planer.
 
Thank God it's Friday!


idag har vi skrivit historia! avnjöt min första lagliga drink i landet :D

 
vi skulle egentligen på bio, men den visningen var slutsåld,
gabrielle & kyle tog mig till tgi fridays istället. lika bra så!
 


såå gott!! valde jack daniels chicken & shrimp med franskisar
och tomat-mozzarellasallad. får jag upprepa hur gott det var? :D

 
och så världens bästa gabby och hennes pojkvän kyle! underbara människor! ♥
Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem
 
här har vi en låt som jag smått ogillade till en början. eftersom den toppar listor här i usa så spelas den på varannan radiokanal och jag har lärt mig att tycka om den :D nu tycker jag den är sjukt bra och sjunger med i full hals när den spelas. musikvideon kom precis ut, inte kanske den bästa, men låten gillas!