JANINA KRONLUND


Valborgsmässoafton
glada vappen på er! själv har jag inte kommit in i vappenfeelisen och jag känner inte heller för att dra på mig halaren ikväll :D den enda planen som är fastspikad är att jag ska få äta grillmat ikväll, annars är kvällen öppen för förslag & jag tänker bara gå enligt min feel och the flow och köra så spontant som det bara går att bli. vi får se vad det blir till!
 
Sängleverans
för ett gott tag sedan beställde jag en jenkkisäng. den anlände cirka tre veckor efter att jag beställt den. allt okej, förutom att det var fel säng; en vanlig dubbelsäng. jag ringde och frågade om själva jenkki-delen och de lovade att jag skulle få den. några veckor gick och ingenting hördes. gick in till möbelbutiken och bad om ett leveransdatum. du har fått fel säng, vi kommer att komma och byta ut den, fick jag höra. jahapps. de lovade att det skulle ske samma veckas fredag. ingen säng. på pampasfredagen väntade jag som en kråka, ingen säng. nästa vecka, ingen säng. gick tillbaka till butiken och undrade. vi har återigen beställt fel säng, men vi beställer rätt säng åt dig nu, sa de denna gång. det var några veckor sedan och jag har väntat ever since. idag fick jag ett lyckans samtal och som tur råkade jag vara hemma.
 
ikväll sover jag äntligen gott & räknar med att göra det typ 10 år framåt. dat level of investment som jag satt i denna säng :D
 
Lifvet lite bättre
man måste ha lite drömmar & på min drömlista finns det massvis med platser som ska checkas av från bucketlisten. hur länge har jag inte drömt om bahamas? det finns tre delstater jag velat se i usa; new york, kalifornien och florida. de två första har jag prickat av och florida återstår ännu att uppleva. för en tid sedan bestämde jag mig; i år åker jag till bahamas. sagt och gjort, resan är bokad och countdownen kan börja! måste bara gå och sova hundranio nätter till, sedan.
 
mitt härliga resesällskap kommer att bestå av josefina & hoai! ifall någon där ute känner för att hänga på så kan jag meddela all information needed ;) kommer bli grymt och jag är så sjukt taggad och jag älskar livet och jag förstår inte riktigt att det här händer nu.