JANINA KRONLUND


Over & out
MIAMI OCH BAHAMAS, NU KÖR VI! bloggen kommer köra sommarsemester månaden till slut, ni hittar mig på instagram @janinakronlund :) herrejefvlar vad vi förtjänar semester, nu ska jag, hoai & josefina njuta till tusen!

Lite bättre kräftskiva
 
kärleksöverdos!! älskar dessa tjejer. tusen tack och sjutton myrslokspussar går åt fanny för den fina kräftskivan/födelsedagsvillafesten som hon ordnade. jag är så sinnessjukt glad över att jag kunde vara med, även om inte hela kvällen. galet tacksam över att ha så fina vänner i mitt liv. grymt lycklig över att ha fått spendera två dagar med min bästa vän. det finns inte tillräckligt med ord, always & forever. sedan finns det ju inget ställe i hela världen där jag mår lika bra som på östis villa :)
Semester
 
wohoo, gissa vilken tjej som stämplat ut för semester? herregud vad den här så kallade sommaren gick fort. den här veckan har mestadels bestått av skolningar och att göra klart precis allting så att ingenting är på hälft då jag stämplar ut. känslan att uppdatera automatsvararen på e-posten och skriva att jag inte är på plats, alltså gaah vad jag förtjänar att ha lite ledigt :) vill hursomhelst tacka mitt dreamteam kira, janniina och mathias, men självklart också ertan, vickan, jenna och nina för en najs sommar på jobbet, what would it have been without you?