JANINA KRONLUND


March 31st
så var det tisdag! någon som känner för att köra utgång idag? inte jag heller :D eftersom jag & emma satt uppe till klockan två för att arbeta på våra foreign trade -projekt (har inte alls att göra med att vi powernappade två och en halv timme innan) så tog det emot att stiga upp i morse. bara lite. lunchade salladsbuffé på pincho tillsammans med pappa, sjukt gott! blev så mätt att jag inte orkade äta upp hela salladsberget.
 
jag traskade till skolan för att fråga vår lärare om jag har någon som helst möjlighet att komma igenom en kurs som jag varit lite frånvarande från och han sa att det ordnar sig bara jag kämpar lite :D jaja, livet under kontroll då! satt och kämpade i några timmar innan skoldagen var över och jag glatt traskade hemåt. glatt genom snö & slask, tacka vet jag gummistövlar. med andra ord, 2014 var jag en smart tjej som gjorde en smart investering.
 
kastade mig ner i soffan för att ta en powernap men jag somnade aldrig? bara bra. powernaps är värdelösa och oeftersträvansbara. om en stund kommer mami & papi hit på besök, det ryktas att jag ska få en korg med påskgodis?! sitter och söker flyg, gissa vem som förtjänar att åka iväg på en bautasemester i slutet på sommaren? JAG. ska leva fattigt som en kyrkråtta under denna månad så kan jag go all in med krösuslifestyle i augusti.
 
 
 
Verklighet
 
pampasveckan är över, en vecka av omaloma har nått sitt slut och idag slet jag, emma & emmamae oss till skolan för att ta itu med alla responsibilities som vi så nätt (har tydligen hängt för mycket med viccan :D) lyckats blunda för under förra veckan. jag känner mig inte så passligt redo för att ta itu med ansvar, skolan, livet.
 
april kommer bli en riktigt busy månad. vi har förjävliga deadlines - två stycken grupprojekt och ett individuellt import/exportarbete som jag redan jobbat på i veckor (jobbat väldigt oaktivt, men jag har ändå jobbat på det). vi har tre statistikarbeten som ska göras och lämnas in. dessutom har vi i alla fall 6 tenter. annars bjuder april på påsk, dagsjobb, bloggloppis, spexföreställning, årsfest och uv-party på ollis.

om jag överlever detta så dååå vet ni! då ska jag ställa till med ett sådant kalas på valborgsmässoafton att ni aldrig hört om något värre :D
Nothing really matters
 
en marsfredag, replotbron under däcken på bilen och jag kunde inte bestämma mig om jag skulle blunda eller bara njuta. solen lyste från himlen men ni skulle ha sett ljuset som isen reflekterade. jag hade solglasögonen på huvudet för det var för fint för att inte se. på flera ställen var havet redan öppet (jag skänkte en tanke åt några isbjörnar när isflaken flöt förbi). nothing really matters pumpades ur högtalarna, var jag inte knäpptyst så sjöng jag med. den känslan av lycka.

idag är det den sista mars och nu snöar det.