JANINA KRONLUND


Söndagar
gissa vilken tjej som denna söndag till ära bestämde sig för att sova ut utan att ställa något alarm? nå just det, och jag kan meddela att det var så sjuttons skönt. det var egentligen meningen att märta skulle jobba lillajulsturen på ollis igår, men hon åkte ner till helsingfors och för att hon inte skulle behöva stressa upp tillbaka till vasa så tog jag hennes tur :D sjukt skoj! älskar lördagar!
 
annars så sitter man här med en to-do-list som aldrig tar slut. ljuset i tunneln är att det bara är tre skolveckor kvar av detta år! först och främst ska jag i alla fall ta itu med korrektursläsningen av hankenkandin och sedan är det bara att börja checka av to-dos.
 
 
är sjukt taggad på att dra till gymmet för att chilla senare; exempelvis stretchningen lockar till tusen! har så ont i hela kroppens muskler att jag skulle göra vad som helst för en massage (som tur finns det massagestolar, next best thing). hursomhelst är jag galet stolt över att jag i förrgår sprang 10 kilometer på en helt okej tid. uppnådde inte mitt mål men vad kan man förvänta sig när man lever lazylife? dessutom har jag inte sprungit en sådan sträcka på vem vet ens hur länge. så ja, stolthetslevel tvåtusen! tacohej!
Och där ljuset är
hej vänner! vad är det för motivationsfel man har om man verkligen inte klarar av att stiga upp på morgnarna? de enda gångerna jag lyckas är ifall vi har en viktig, obligatorisk lektion som hålls tidigt, eller ifall jag ska befinna mig på jobbet. att det dessutom är mörkt så långt in på morgonen gör mig sjukt omotiverad att lämna sängen. det handlar inte ens om att jag skulle ha sovit för lite, för jag sover lätt en god åtta timmars sömn, för att i tur och ordning stänga av alarmen och snabbt somna om. borde jag köpa en sådan där inställbar ljuslampa? har ni några erfarenheter om deras effektivitet?
 
idag har jag skött lite praktikarbete hemifrån och ska strax dra iväg till gymmet. har en god fiilis på att det skulle kunna vara ganska lite folk där just nu :) ska queuea ihop en träningslista på spotify och sen drar jag iväg. tycker man aldrig tränar lika bra som till grym musik! festar man? tränar man? livet är en fest! ska vi shotta eller squatta, länk.