JANINA KRONLUND


Torsdag
idag har jag kommit igenom en tent med bättre resultat än väntat, fått ännu fler studiepoäng, powernappat några timmar i en mysig famn, samt varit otroligt tacksam för flytthjälpen av pappa och städhjälpen av mamma & mummi. nu är fönstrena så rena att man får extra hd-syn! golvet är så rent att jag knappt vågar gå på det! micron glänser som aldrig förr! mattan åker iväg på kemtvätt! det doftar rent! livet är härligt! utropstecken! utropstecken!!
 
SHIT! kom precis på att jag lade igång en tvättmaskin för fyra timmar sedan nere i tvättstugan. kanske det är dags att gå och hämta mina kläder :D
 
Sista aprilveckan
hejhej hemskt mycket hej :) med alldeles för lite sömn (redbullen till frukostdryck räddade mig) har jag tagit mig igenom dagens två presentationer och tent, så egentligen känns det som att jag förtjänar att dra täcket över huvudet och bara sjunka ner i en dvala. men nej hörni, för detta klåp lyckades ta miste om sin tentdag, så jag får gå och skriva den med andra klassen imorgon istället. hör ni hur det skramlar? det är studiepoängen som ramlar in (ok jag vet, borde gå och sova). herregud vad det ser bra ut i studiepoängsinsamlingen. det finns riktiga guldpärlor, sådana prestationer man får vara stolt över. finns några få undantag, men samtidigt är det förståeligt eftersom det inte finns motivation varje dag. idag tryter motivationen, borde plugga special aspects of management accounting.
 
dagens bästa var att kitty och fanny kom över för att hänga en stund hemma hos mig. fannys mamma hade bakat bulla, som vi kalasade på tillsammans med té. så mysigt och härligt :) dessa är de tjejer som jag vuxit upp med. sjukt tacksam för att jag har er annars har jag gått igenom skåp och lådor, ska flytta en del saker hemhem över sommaren. imorgon blir det storstädning av lägenheten..
 
Härligheter & stressigheter
morgondagen är så fullspäckad att jag känner mig lite skyldig som tycker att jag har tid att skriva en liten lägesuppdatering, men jag måste :D igår plingade det på dörren och världens bästa fanny stod utanför! hennes kusin var den ende som vetat att fanny skulle komma hem för några dagar. för mig, kitty, fannys föräldrar osv. blev det en fantastisk överraskning! jag, kitty, fanny och gabi åkte ut till fannys villa för chill & catch up, kan inte ens placera det på härlighetsskalan :)
 
idag är det en massa plugg på schemat, för imorgon ska jag presentera ett grupparbete om wärtsiläs hr-aktiviteter utomlands och så ska jag skriva en tent i international human resource management. inte nog med det, går också en kurs som heter customer relationship marketing och grupparbetet som också ska presenteras imorgon är knappt påbörjat. så att, better get to work, over & out, puss & kram, vi hörs.