JANINA KRONLUND


Fåglar, chill & mygg
idag har varit en jäääkligt bra & lättsam dag. började med att stiga upp klockan fem. FEM. fem. fem. de som känner mig väl vet att jag inte kommer så bra överens med fåglar, och självklart vill kråkorna (egentligen random fåglar men vet inte vilken sort) störa mitt liv även här. först och främst har jag ett rör någonstans inne i väggen där något flygfä haft sitt bo under den första månaden. min toalett badade i kråkkvitter från fyra på morgonen och det fanns inget stopp på kvittret. varenda. jäkla. dag. nu har de tydligen blivit tillräckligt gamla för att flytta hemifrån så det är ingen under statement att säga att jag är glad. det andra flygfät som stör mig är också någon kråkmås. det är tydligen ingen uggla, men den är sinnessjukt bra på att imitera en. huhoo, huhoo ljuder den under morgonens tre första (obs. tidiga) timmar. bokstavligen: håll bara truten.
 
anyway! har alltså stigit upp klockan fem, chillat hemma och bilat till faliraki där jag hoppade på en buss till flygplatsen. allting gick hur smooth som helst, skickade iväg gäster och tog emot nya. åkte tillbaka till faliraki, hem på lunch, till ixia för att träffa gäster och vi var klara på kontoret innan klockan 18. lucky days! gick till den grekiska bargatan tillsammans med marina & michael, slog oss ned på ett café där vi åt och hade en sjuttons bra kväll :) bra sällskap och tusen skratt, härligt så!
 
nu har jag sprayat både mig själv och min lilla lägenhet så full av myggspray att jag knappt kan andas. ska sova med öppen balkongsdörr och i natt vill jag inte ha ett enda myggbett. jag är sönderbiten och känner att det räcker nu. morgondagen bjuder på slutresultatet, just nu svimmar myggorna om de ens närmar sig luftrummet ovanför min balkong :) :) :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress