JANINA KRONLUND


Ixia
idag har jag haft en mysig jobbdag tillsammans med hanna. när jag slutade så rusade jag hem för en snabbdusch och världens snabbaste klädombyte, innan jag begav mig tillbaka till kontoret därifrån jag tog en bil till ixia. sara, sara, nico & nata väntade på mig vid en restaurang med havsutsikt och jag hade än en gång en sjukt najs kväll! nu ska jag sova, ska iväg vid 6.40 imorgon :)
 
 
Sommarnatt vi aldrig kommer minnas.
varannan gång jag har någonting att berätta, så är chansen åttio procent att lindos är med på något hörn. denna fredag har jag jobbat hela dagen, vartefter jag & hanna slog oss ner på vår favoritgyrosrestaurang för att diskutera lite allting. imorgon så ska vi två hålla en utflykt till lindos tillsammans, så det blir en tidig väckning :)
 
den enda orsaken till faktumet att jag ännu bloggar är att det är kul med tillbakablickar och najs att veta när man hållit på med vad. att ha någonstans att spara alla bilder, tankar och text. bara för mig själv. mysiga är ni som fortfarande tittar in här dagligen, puss på nosen och hoppas ni har det helt sjukt bra!
 
Skönt liv
igår var jag på dinner tillsammans med sara, sara, nico och natawut. så sjuttons taggad på att härliga människor besöker denna grekiska ö! idag har jag varit ledig, så vi hyrde en bil och körde till lindos, där vi solade och cruisade det turkosa havet runt på trampbåt. så sinnessjukt härlig dag :)