JANINA KRONLUND


Downtown
mina favoritområden på manhattan är greenwhich village och soho, men jag tycker det är jättemysigt att bara traska omkring och upptäcka nya gator och nya områden. det som är härligast i distrikten mot syd är att det inte alls kryllar av lika mycket människor som i theater district och midtown :D
vi åt på en liten restaurang i nolita (norra little italy) som hette balzem. oskojat måste det här vara den godaste salladen jag någonsin ätit, kan ha att göra med salladsdressingen som verkligen var gudomlig. min kyckling-orzo-soppa var också hur bra som helst, och emma njöt av varje sandwhichtugga.
 
chinatown var sig likt med sina asiatiska shops & restauranger. tycker det är så fint att vissa byggnader verkligen är så asiatisktinspirerade! i manhattan finner man kontraster till tusen - vissa vackra kyrkor känns väldigt malplacerade bland alla skyskrapor.
 
oktober innebär att det är halloweenmånad, vilket syns i dekorationen här och där. flera restauranger hade redan pyntat i äkta halloweenanda, så som även husägare och denna grönsaksshop.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress