JANINA KRONLUND


10 saker jag inte kan
daniela skrev ett inlägg om tio saker hon inte kan, och uppmanade samtidigt till att göra en likadan lista. here we go! någonting som du känner att stämmer in på dig? 
 
 
1. låta människor sitta på min obäddade säng, ryser redan vid tanken på detta. har jag inget överkast till hands så får man sitta på en filt. det blir lite som den där lavaleken man lekte som barn, rör du i mitt lakan eller flyttar dig en cent utanför ditt område så blir du bränd av lavan. om man sover med dagskläder mellan lakan & påslakan så är det bara att byta efter. HUR SVÅRT kan det vara att ta en snabb dusch & byta till nattkläder? för andra ändamål har jag vardagsrum & soffa.
 
2. ha många flikar öppna på samma gång. får en känsla av att ingenting är organiserat och upplever en mindre stressattack på grund av detta. jag öppnar hellre en webbsida fyra gånger, än att låta den bli kvar som en tab. behöver jag webbsidan sjutton gånger däremot, då klassificeras den så viktig att jag kan låta den vara kvar. när man skriver skolarbeten behöver man information från många ställen, men tabsen ska alltid rymmas på min elva tums skärm så att jag klart och tydligt kan läsa vilket innehåll som döljer sig bakom vilken tab.
 
3. spara en massa excelfiler, wordfiler, bilder och andra dokument på skrivbordet. NEJ HUJEDA MEJ. på skrivbordet ska man ha det ALLRA viktigaste. om man tar en screenshot så sparar macbooken den automatiskt till skrivbordet, vilket resulterat i att jag har en mapp som heter screenshots dit allt material flyttas. rent ska det vara.
 
4. skriva en sida i word utan att trycka på sparaknappen minst tjugo gånger. är livrädd för att mitt arbete ska gå förlorat, vill inte ens förlora ett stycke. skriver jag en sida så måste jag göra en instant online-back-up samt spara det på en minnepinne.
 
5. avsiktligt gilla ett instagraminlägg där någon hashtaggad foodporn. kalla kårar slingrar sig genom min kropp, alltså usch. ibland gillar jag en sådan bild i misstag innan jag hunnit läsa texten. inte som att jag skulle ta bort min like, skadan är redan skedd. men jag tycker det är så sjukt osmakligt och ett begrepp som inte alls går ihop med en bild på härlig mat!
 
6. publicera en ny bild på instagram innan den nuvarande bilden fått 11 likes. enough said :D kan. bara. inte.
 
7. tro på att någon annan klarar av att lämna in ett grupparbete i tid. jag måste få vara den som kollar igenom arbetet till slut, innan det kan lämnas in. tänk om fonten inte är samma rakt igenom? om det är storleksskillnader i fonten? om något stycke fattas? om något är språkligt eller grammatikaliskt inkorrekt? ett sådant arbete kan inte lämnas in med min underskrift. vissa människor har jag utvecklat ett förtroende för, dvs. jag skulle lita på att exempelvis emma klarar av denna uppgift. om någon annan skulle vilja lämna in arbetet skulle jag säkert flåsa i nacken för att kolla att det lämnas in rätt & innan deadline. herregud vad är jag för människa.
 
8. visa långfingret på bild. det finns inte en enda bild på mig, någonsin, där jag skulle visa långfingret. kan inte. skulle jag på skämt behöva utföra denna gest i verkliga livet så skulle det ta en hel massa för mig att få till. ingenting jag håller på med, helt enkelt.
 
9. skapa en vana av att stiga upp tidigt och åka iväg för att träna. det händer max en gång per år, och då känner jag mig energifylld och hurtig och fitness for life och healthy lifestyle och nu ska jag bara äta sallad och protein och nu ska jag ha karkkilakko och aldrig mera chips och inga frukter, frukter är socker och jag ska nog stiga upp denna tid varje morgon och alltid träna så här tidigt och wow energi och wohoo hälsosamt liiiiv. japp, precis så känner jag en gång om året när jag tränat på morgonen. nästa morgon sover jag ändå till tolv om jag har chansen.
 
10. köpa oreokex när jag vet att DOMINO EXISTERAR och domino är så mycket godare och bättre och smaskigare och mer underbart en någon oreokopia någonsin skulle kunna bli. nog skulle jag säkert äta ett oreokex om någon serverade det åt mig och det inte fanns någonting annat, men jag skulle aldrig köpa det från butiken av egen vilja.
Sara

Nummer 7 har jag också problem med. Fast hur mycket jag än litar på den jag skrivit med så kan jag inte lita på att dokumentet ser okej ut. HEMSKT men SANT :DD

Svar: hahaha o sen när man försöker samarbeta men ändå end up med det här slutresultatet: http://new4.fjcdn.com/pictures/Group+project_78d9f6_5400647.png :D :D
JAE

Danielas Dagbok

kuuuul att du också fyllde i den :D känner ugen mig i 5 & 7!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress