JANINA KRONLUND


Kalas.
 
jag fyllde tjugofem och ville fira, så jag bjöd in lite vänner till fest. festens tema skulle vara ananas, guld, rosa och flamingo. dagen innan så fick jag ploga mig igenom alla stadens klädbutiker i jakt på en tröja med ananasmotiv. till slut hittade jag en sådan i espirit så jag kunde somna lycklig på fredagskvällen (efter att ha fått spela lite musik på ollis, efter en lätt paus på sju veckor!).
 
på lördagen så stod jag & emma i köket och bakade lite salt och sött. sedan traskade vi iväg för att bära lastpallar till gården (vi fick låna av ett företag) och jääklar vad det kändes i kroppen dagen efteråt. märks att jag inte är van vid att bära en massa lavor på samma gång, hehe. den sista balanserade jag på huvudet och ännu några dagar efteråt funderade jag på om jag kanske fått hjärnskakning av det. man vet aldrig.
 
men alltså, jag hade en sinnessjukt rolig kväll :D vi började med trädgårdskalas hemhemma hos oss och senare tog vi taxi till ollis. fuldansade bort halva natten och mådde bara allmänt guld. tack alla som kom ♥ pusspuss på alla mina härliga vänner.
 
 
sista bilden stal jag av daniela :)