JANINA KRONLUND


Kanske regnar det i april, eller snöar det i Prag
vilken start på måndagen! nicolina har varit i namsos på praktik och imorgon åker hon iväg till oslo för sommarjobb. jag hade alltså supertur som hann träffa henne medan hon var här. idag lunchade vi på pincho och skvallrade självklart om ditt & datt samtidigt. tiopoängs lunch, helt enkelt.
 
jag hade bestämt mig för att det skulle bli en städdag, så när jag kom hem efter jobbet så skred jag till verket. tvättade en tvätt, diskade bort alla smutsiga tallrikar, dammsög lägenheten, böt påslakan och gav mina växter kärlek i form av vatten. bra så. aldrig känner man sig lika vuxen som när man får ordning på livet.
 
hade inte planerat så mycket mer, då johanna tog kontakt och frågade ifall jag ville med ut på promenad. något mellan elva och tolv traskande kilometrar hann vi samla ihop, självklart diskuterande om allt det där viktiga i livet. huippu! nu känner jag att jag kan somna med lite övergott samvete, puss godnatt :)
 
Ledig torsdag.
att få ha en ledig torsdag på grund av att det är kristi himmelsfärsdag - det är väl en ganska stor guldkant på vardagen? med fredagsfiilis gick jag från jobbet i onsdags och skickade samtidigt iväg ett meddelande åt min olliskollega som skulle jobba på kvällen. bönade & bad om att jag skulle få jobba istället för honom, och det gick ganska fort och lätt igenom :D
 
så vid tio hoppade jag upp i båset och inväntade stadens partypeople! jag var lite förbluffad över hur mycket folk det var ute, hade verkligen inte förväntat mig så där mycket människor :) men det var kul! nästa gång spelar jag på skolavslutningen, och sedan tar jag lite sommarlov (kan hända att jag hoppar in vid behov ändå).
 
 
det bästa var ändå tobias överraskningsvisit till vasa! hade ingen aning om att han skulle komma, trodde att han skulle jobba idag :) blev så glad, så himla överlyckligt glad. idag bjöd mamma & pappa med oss på middag till strampen. åt så mycket att jag rullade ut efteråt. för min del blev det lite fisktallrik, falafelmiddag, glass med jordgubbar och en halv himmelsk pavlova. har inte ens orkat äta kvällsbit. tack ♥
 
även om jag hade fredagsfiilis redan i onsdag så får jag ju uppleva den riktiga fredagsfiilisen imorgon, wihoo! nu ska jag försöka somna. imorgon är jag back to basics och funderar på varför jag inte gick och lade mig tidigare. vet inte vad det ska ta för att jag ska lära mig. puss godnatt babes.
Jag har startat företag!
jag har startat företag tillsammans med min pappa: kronpriserna ab, som på finska går under namnet kruunupalkinnot oy. kronpriserna är ett pris- och graveringsföretag och bland produkterna finns priser som pokaler, medaljer och statyetter. listan ska göras ännu längre (plaketter, glasprodukter, rosetter) och vi håller hela tiden på att lägga in fler produkter i webshopen.
 
sidan är inte helt hundra klar ännu, men jag jobbar på det under varje lediga sekund: tryck HÄR för att komma till kronprisernas hemsida och webshop!
 
 
vi hörde att idrottsföreningarna beställde pokaler från södra finland och tänkte så här kan det inte vara. det behövs ju absolut ett pris- och graveringsföretag i österbotten, så att man inte behöver frakta produkterna så himla långt och så att man kan komma in och titta på pokalerna om man känner för. vi är belägna i vasa!
 
min pappa peter har en goda sjutton års erfarenhet inom branschen och innan nya, spännande uppdrag så har han arbetat på hovisepät, som de flesta idrottsföreningar känner till :) MEN TIPSA ALLA DU KÄNNER om att det nu finns ett prisföretag i vasa! skolor, föreningar, idrottsföreningar, sällskap, klubbar, företag, organisationer och privatpersoner - låt dem alla veta om att vi finns! GILLA oss på facebook!
 
 
för att få till snygga bilder så anlitade jag min mästerfotograf emma. eftersom stackars isabella löwengrip måste skriva ut att alla hennes posts är samarbeten med hennes egna företag, och jag inte har någon aning om vilka regler vi spelar efter i finland, så skriver jag ut det för säkerhets skull (JA, det känns fint att skriva det):
 
inlägget är i samarbete med kronpriserna ab.