JANINA KRONLUND


Stefan's Steakhouse.
 
restauranglivet i vasa kryllar av liv, nästan så man inte vet vart man ska gå. fint så, tycker jag naturligtvis. är en lunchrestaurangsråtta som gärna också äter middag ute, hehe. jag och emma provade på stefan's steakhouse som öppnat i utrymmena som tidigare huserade något av hullu pullo/waild/outback.
 
bra inredning och sinnessjukt god mat. de bjöd på höstens bästa biff! servitrisen hade varnat om lång väntetid, men eftersom vi visste om det så gjorde det inte så mycket. det skedde ett missförstånd och vi fick våra varmrätter innan förrätten, vilket de kompenserade med att vi inte behövde betala för förrätten (som vi åt efter varmrätten haha).
 
när vi fick service så var det helt huippu, men som vi fått veta på förhand så hade de hela restaurangen fullbokad och servitörerna sprang runt omkring med massor att göra. så när du går hit så rekommenderar jag att boka bord på förhand, det var många som fick vända om i dörren när de inte bokat bord :)
 
det är förresten bara en tidsfråga innan du går hit, för så bra mat var det. det är aningen dyrare än vasas medelsnitt men verkligen värt det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress