JANINA KRONLUND


Hem.
förändringar i livet kräver naturligtvis förändringar i vardagen. idag har jag sagt upp mitt elavtal och min hemförsäkring samt gjort en flyttanmälan till både magistraten och posten. från och med den första maj flyttar jag hem till hoodsen jag bott i under största delen av mitt liv ♥ det ska bli skojigt.
 
 bild: janina r
Polkagrisströssel.
 
kakao med polkagrisströssel på café fiika i jakobstad (riktigt mysigt, rekommenderar) och andra fina stunder i jeppis.
 
en stad jag tidigare inte riktigt hade någon åsikt om tycker jag numera är riktigt mysig. skulle kanske inte precis vara redo att flytta hit själv, men förstår mig på människor som tycker det är för mysigt för att flytta ifrån. ungefär så. bara positiva känslor.
Påsk.
påsken firades i sydligare breddgrader, närmare sagt både karis och ingå skärgård. vi åkte ut till tobias familjs stuga där vi åkte snöskoter, gick på ispromenader, åt gott och hade det allmänt bra. alltså tänk alla dagar jag suttit på jobbet och önskat att jag hade fått vara utomhus som alla andra. nu fick jag äntligen! påsken levererade verkligen med superväder :)
 
 
jag roadtrippade både ner och tillbaka upp tillsammans med mimmi, matte & emil. sjukt bra sällskap, det var inte många tråkiga sekunder. på påsklördagen kom ludde & neea över för att kalasa på lite vin. tobias gjorde en risotto med hjort & champinjoner och till efterätt hade vi en påskig kvarggräddsblandning med kinderchoklad och persika. låter ju passligt mystiskt när man skriver ut det.
 
 
någon annan som håller med om att en kaffestund utomhus slår inomhus varenda gång? smakar så mycket bättre och är sju gånger mysigare.
 
 
tack för en fin påsk ♥