JANINA KRONLUND


Bloggjulfest.
 
Igår ordnade jag och Maria bloggjulfest på Cirkas i Solf och det blev så himla bra! Det var både roligt och smidigt att få samarbeta med en sådan fantastisk evenemangskoordinator. Förutom brunchen så hade vi föreläsningar och alla fick gå hem med en goodiebag.
 
 
Brunchen var absolut en dröm så den vill jag rekommendera åt varje kotte. Tidigare har jag bara besökt presentbutiken på andra sidan, så det var härligt att äntligen få prova på brunchen också. Ni måste gå dit. Förutom att det var en fröjd för ögat så var det så himla gott.
 
 
Personen i röda byxor här på bilden nedan är Sari Somppi som jag faktiskt nämnt tidigare i bloggen (här är ett inspirationsinlägg där jag nämnde henne i februari). Alltså, hon är så sjukt cool! Hon är regionchef på brottsofferjouren men jobbar också i fängelset.
 
Hon har hunnit göra så galet mycket och jag blir så inspirerad av henne, önskar att alla hade fått höra hennes föreläsning för hon är helt enkelt grym. Håll utkik efter henne - gå och lyssna ifall hon medverkar på något evenemang du får upp ögonen för.
 
 
På andra sidan om mig står Heidi och glänser i sin snygga kavaj. Hon är en av grundarna till Voga Styling och höll en stilföreläsning för oss. Fick mig en och annan tankeställare under hennes föreläsning och nu är jag redo att börja rensa garderoben.
 
En tjänst som de erbjuder är Shoppa med stylist och jag har faktiskt sett dem på stan ibland. Vilken fin erfarenhet det vore att få gå och shoppa med någon som verkligen har koll! Det här är ju ett grymt presenttips om du ännu inte köpt någon julklapp åt t.ex. mamma, syrran eller fabror. Bjuder på direktlänk här.
 
 
Jag vill tacka Maria för fint samarbete, våra föreläsare för intressanta föreläsningar, Sirkka och personalen på Cirkas för ett varmt bemötande, Finemang (som fixade samarbete med Aveo och Dermosil) för förverkligandet och sist men absolut inte minst - alla fina människor som kom på bloggjulfest ♥ Det här gör vi om!
 
Marias några år gamla bild på oss :)
Danielas Dagbok

Nästa gång måst ja se till att slippa med, ser heeelt fantastisk ut! Och Cirkas brunch kan vara den bästa brunchen någonsin??

Svar: Det ser vi till! De va faktiskt helt galet hur gott de va, fattar int att jag int ha vari förr 😂
JANINA KRONLUND

Ida-Marie

MUMS vad gott allt ser ut!!! Roligt att ni fick en så bra dag, tack för att du ordna med Maria detta, så mycket roligare att göra saker tillsammans!

Svar: De va såå gott 😍 Du har helt rätt i det. Åbo-bloggjulfesten såg också väldigt lyckad ut!
JANINA KRONLUND

Angelica Wåhlin

Verkar vara ett helt fantastiskt event!

Svar: Det blev till och med bättre än förväntat ❤
JANINA KRONLUND

Jarina

Gud så gott det såg ut!!! Ni verkar också ha haft en jättebra bloggjulfest :)

Svar: Eller hur! 😊 Det blev verkligen jättebra, blir så glad om ni också hade det super 😍
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress