JANINA KRONLUND


Nytt jobb i en ny stad.
Ett av mina största mål för året var att komma underfund med vad jag skulle göra till nästa, här är listan jag skrev i januari. Det tog mig några månader att fundera och någon gång vid påsken bestämde jag mig för att i något skede flytta ner till södra Finland.
 
Jag sade upp min lägenhet och flyttade hem till mina föräldrar till sommaren. På sensommaren började jag titta efter jobb på allvar, men det kändes som om det inte fanns någonting. När jag väl hittade något intressant så var det ett deltidsjobb eller ett jobb jag inte hade rätt erfarenhet för. Alltid något. Men eftersom jag levt gott hos mina föräldrar (så sjukt tacksam för det) så hade jag varken panik eller bråttom med att hitta något.
 
Eftersom jag hade tid så kände jag att jag kunde välja att inte söka för min egna sysselsättnings skull, utan söka för att jag verkligen ville ha just den här positionen. (Nu behöver ni inte tro att jag får välja jobb så där bara, utan kan meddela om en e-postinkorg som svämmar över av mejl där de meddelar att de valt någon annan)
 
Kom i topp tre för ett riktigt roligt jobb i Helsingfors, men så fick någon annan det. Samma vecka som jag fick det beskedet så såg jag en arbetsplats inom en bransch jag redan har närmare tre års erfarenhet inom. Betydligt närmare mitt nya hem, med precis sådana arbetsuppgifter som jag verkligen ville ha. Alltså, för första gången under hela hösten kände jag att jag hittat ett jobb som var gjort för mig. Jag tror det var det som gjorde att det gick vägen.
 
FÖR JAG FICK JOBBET! Jag kommer börja på en ny arbetsplats i en ny stad i januari. Samtidigt lämnar jag Vasa och Österbotten för en betydligt mindre stad men jag känner att det här bara kan bli bra. Och blir det inte bra så är det ju bara att beklaga och fortsätta livet. Allt blir alltid bra till slut, vet ni.
 
Det sorgligaste är ju förstås att lämna det som jag har nu. Hundarna, först och främst. Familj, släkt och vänner som blir kvar här. Mina fina kollegor på mina båda jobb. Fem och ett halvt år på Ollis lider mot sitt slut och jag kommer spela min sista dj-tur nu på lördag (22.12) så ni får gärna komma ut och dansa då ❤ (hehe okej, jag har redan meddelat att jag kan komma som gäst-dj på Pampasveckan i mars så det behöver inte vara den allra, allra sista nu på lördag)
 
Jag tänker inte så mycket på flytten egentligen, mer än att det ska bli skönt att få en vardag tillsammans efter att ha levt distansförhållande i ett och ett halvt år. Rutiner. Dessutom går det tåg på några timmar, ettutre är jag i Vasa ändå varannan helg, det kan vi ju inte veta ännu :D
 
Dessutom är jag grymt redo för nya utmaningar så jag är jättetaggad inför det nya arbetet!
 
Ronja Strömvall

Vad modigt att du sade upp dig och allt! Önskar att fler vågade göra som dig och följa sina drömmar <3 Lycka till!

Svar: Tusen tack Ronja 😍❤❤
JANINA KRONLUND

Danielas Dagbok

Grattis! Jätteglad för din skull ❤

Svar: Tack Daniela ❤❤
JANINA KRONLUND

Corinne Grönholm

Tjohoo vad kul!! Stort grattis och välkommen ner till södra Finland :) <3

Svar: Tack Corinne ❤❤
JANINA KRONLUND

Sabina

Vad kul, så glad för din skull! Vill höra mer nästa gång vi ses :D Stort grattis och lycka till! <3

Svar: Tusen tack Sabina ❤ Vi får ta kaffe i Vasa eller så e du välkommen hit när som helst! 😊
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress