JANINA KRONLUND


Tusen juleljus.
Med helgen smög vi in i december och det innebar ju naturligtvis att lägenheten skulle pyntas till att utstråla lite julkänsla. Jag hade skaffat två ljusslingor och meningen var att båda skulle ut. Efter att ha pyntat terassbalkongen färdigt så tänkte jag pynta framsidan men det fanns inget uttag, så jag drog slingan över våra vardagsrumsfönster i stället. Blev mysigt.
 
 
Vi har inte så överdrivet mycket julpynt och jag känner egentligen inte ens att en behöver så himla mycket. En massa ljus, några lyktor, några tomtar, en ren och ett långt band med tjugofyra små tomtevantar. Tillräckligt räcker. Bara jag får en julråtta så är julsamlingen komplett. I år kommer vi nog inte att ha någon gran men någon framtida jul då vi har - då vill jag ha ett litet tåg som åker runt granen non-stop. Okej, sedan är samlingen komplett.
 
 
// We've officially reached December aka Christmas month and I was trying to create a feeling of Christmas in the apartment. I don't actually think we need much (enough is enough) but my Christmas life would be complete if I got a Christmas mouse and in the future I'd love to have a small train going round and round the Christmas tree. That's all.
A

Varifrån e din fina soffa? Kollat in en liknande men har inte hittat nån..

Svar: Hej, googla "Limon Sotka" så hittar du den, den finns ännu i deras sortiment fast jag köpte den för flera år sedan. Bra och prisvärd, har ingenting att klaga på :)
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress