JANINA KRONLUND


Shuffla shuffla.
i fredags jobbade jag på ollis efter krogshowen på veijin där två åa-lag tävlade mot varandra. är grymt imponerad av hur hannes och roy fixar ihop så bra show! det var sjukt kul att spela musik på fredagen (hehe annars så hör inte fredagarna direkt till mina favoriter) men det var några feelisgäng ute och de höjde stämningen till taket.
 
om jag själv skulle gå ut nuförtiden skulle jag faktiskt hellre välja fredag, det är mindre människor och mer rum på dansgolvet - vad är nu bättre än det :D fuldans all in såklart. inte till den låten though. jag taggar inför att shuffla ska bli årets pampaslåt.
 
 
somnade vid fem och sedan sov jag liiite för länge och fick gnugga ögonen när jag vaknade till att klockan nästan var tre. kände ett behov av att göra ingenting efter min jobbvecka på fem dagar och en natt, så jag ringde mami ♥ hon kom och hämtade mig, vi handlade tortilla och sedan bjöd vi in lite släkt på chill.
 
vi såg både putousfinalen och melodifestivalen. för en gångs skull är finland bättre än sverige redan från början. jag ser i stort sett bara på tv då jag är hemhemma, har aldrig tid annars.
 
 
här ovanför är förresten en god salladslunch som jag njöt av tillsammans med min vän och gamla kollega janniina för en och en halv vecka sedan. lunch är verkligen det lättaste sättet att träffa mig :D jag är alltid med på lunch! i fredags hade jag lyxen att få luncha med julia och josefina :)
 
 
idag har jag och pappa varit och målat både tak och väggar i ett hus på landet. så galet härlig känsla att måla, när man ser sin framgång direkt :D målade från gult och grönt till vitt, det blir sådan grym skillnad. tog några före-bilder så jag kanske kan visa sedan när det är klart.
 
 
nu börjar jag så småningom känna mig redo för en ny vecka. en liten tid måste jag klara mig utan angelina på jobbet så det är ju svintråkigt. på tisdag ska jag till frissan så det igen är hur najs som helst. tycker att jag nyss var till frissan men det var i augusti :D bara ett halvt år sedan hehe, så det börjar faktiskt bli dags. jag är världens största tidsoptimist, har ingen koll på sådant här.
 
helgen har jag ledig, men det ryktas att vi får finbesök till vasa! snart är det pampasveckan och snart är det påsk. hjälp. var det inte nyår helt nyligen? nu ska jag sova, god natt mina fina kaffebönor, pusspuss.
Karolina

Jag går nästan bara ut på fredagar nu för tiden, är ju så skööönt när man får fuldansa helt ifred haha :'D

Svar: Nåmen eller huuur! :D
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress