JANINA KRONLUND


Den finlandssvenska blogglistan

Listan är skriven av Daniela, det är klart jag vill vara med och ösa lite kärlek på den finlandssvenska bloggosfären ❤ Vill också påpeka att jag är stolt över hur fin och vänskaplig bloggosfär vi har och därför blir det också lite synd för alla fina bloggar som ingen kommer på att nämna. Hej du där ute som ännu inte funnits på någons lista, you rock, fortsätt med det du gör!

 Jag & Nicke, Galan 2016

 

Nämn...

1. En finlandssvensk bloggare som skriver exceptionellt bra:
Amanda. För det första så skapar hon alltid intressanta rubriker utan att clickbaita. Sättet hon gör det på är så himla fint. Det väcker ett intresse för att vilja veta mer och det är så pure. Sedan så är det ju enkla vardagshändelser hon målar upp i text, men helheten blir så vacker.

2. En finlandssvensk bloggare som gör bra samarbeten:
Jag tycker det är kul att bloggare får göra samarbeten men är tyvärr den där personen som inte deltar i diverse utlottningar om det är något jag inte vill ha. Men en person som gör bra samarbeten är Anna-Lena. Det känns som att hon väljer ut dem noga och sedan utför hon samarbetet med hjärta och själ.

3. En finlandssvensk bloggare som skulle förtjäna mer uppmärksamhet:
Sofia borde få en massa mer cred för sina snygga outfits och fina bilder. Om det är någon som har potential så är det hon. 

4. En finlandssvensk bloggare jag önskar uppdaterade oftare:
Emma. Grymt inspirerande kvinna som är en sjukt duktig sminkös, men tyvärr är hennes uppdateringsfrekvens till och med sämre än min :D Sedan har vi ju förstås Janina, älskar hennes sätt att skriva och eftersom hennes vardag är så olik min så blir det så intressant och spännande.

5. En finlandssvensk bloggare som känns extra genuin:
Corinne. Tycker hon utstrålar en äkthet som få och med sina inlägg så inspirerar hon verkligen mig. Andas och håll fötterna på jorden känner jag att hon vill förmedla. Ta hand om dig själv och så ger hon tips för hur man ska göra. Medvetet, kanske undermedvetet, men alltid målmedvetet. Corinne tar hand om oss bland annat med råd om hur en ska minska på stressen och vad en ska äta till frulle.

6. En finlandssvensk bloggare jag tror är en viktig förebild/inspirationskälla för många:
Eva. Så himla cool och aktuell precis över allt. En förebild. Hennes blogg beskriver henne som en deckarförfattare, radiopratare, Eurovisionskommentator, tv-programledare och mamma. Bara wow.

7. En finlandssvensk bloggare vars blogg ofta får mig att skratta/på gott humör:
Här är jag ju tvungen att välja två. Först och främst har vi Daniela med sin serie om Nicos citat, när ett nytt inlägg kommer ut sitter jag oftast på lunch och får kaffet i fel hals :D

Den andra är Paulina. Jag blir så glad att hon på ett så skojigt sätt beskriver både bra och mindre bra saker från sitt vardagsliv. Det behöver inte se ut som att det är en dans på rosor. Bloggen är fantastisk och får mig på gott humör för att hon visar hela sanningen.

8. En finlandssvensk bloggare som har fin bloggdesign:
Tycker om enkla designer men ändå inte sådana som ser helt likadana ut (typ sevendays och nouw). Så den finlandssvenska bloggaren som har den finaste designen är Jarina :) Enkel, snygg, klassisk och stilren. Boom.

9. En finlandssvensk bloggare som sprider ett viktigt budskap:
Det här kan inte vara någon annan än Jennifer. Hon inspirerar mig och förespråkar både veganism och minimalism. Jag har fortfarande så mycket kvar att lära mig av henne but we're getting there.

10. En finlandssvensk bloggare jag gärna skulle träffa:
Jag skulle vilja träffa Ellen! Vet faktiskt inte hur det är möjligt att jag ännu inte haft någon chans att träffa denna tjej men det kommer absolut att hända. Hoppas jag. Älskar hennes bilder och blogginläggen är ljuvliga.

11. En finlandssvensk bloggare som har en proffsig blogg:
Julia. Först och främst är bloggen svinsnygg, men jag är lite lat med att trycka upp inläggen i nya fönster så läser helst länkade inlägg. Hennes blogg skulle kunna vara en nyhetssajt. Tips om allt möjligt intressant varvat med vanligt liv och resor, ett bra koncept helt enkelt. Snygga bilder och så är hon ofta till USA, mitt favoritland av dem alla :D

12. En finlandssvensk bloggare som tar snygga bilder:
Amanda. Tycker hennes bilder är som från en annan värld, så snygga är de. Allt är perfekt. Vill också nämna Sara med sina drömmiga palmbilder, ljuvliga porträtt och fina bilder på byggnader. Varje gång hon lägger ut en bild på instastory känner jag att den bilden borde ha fått en helt egen post.

13. En finlandssvensk bloggare som är väldigt trevlig irl:
Allihopa som jag träffat ❤ Har aldrig träffat på någon bloggare som skulle betett sig drygt eller på något sätt negativt. Alla är så fina hihi. Men jag kan ju nämna t.ex. Ronja, så himla go tjej.

14. En finlandssvensk bloggare som sticker ut ur mängden på ett bra sätt:
Jag älskar Rofas blogg Kaffepausen. Han är modersmålsmålslärare och eftersom modersmål alltid varit ett av mina favoritämnen så blir det nästan självklart att jag gillar den här bloggen. Så välskriven, så fina meningsuppbyggnader och ordval, så intressanta ämnen han väljer att lyfta fram.

15. En finlandssvensk bloggare som gång på gång lyckas imponera med sina blogginlägg:
Alltså jag älskar Frans blogg Brutal vardag. Frans skriver på ett underhållande sätt så det är ju inte svårt att gissa sig till att han jobbar som entertainer. Han kan verkligen underhålla både unga och gamla människor plus alla där emellan. Han överdriver på ett snyggt sätt och hans liknelser är alldeles fantastiska.

 

 

16. En sak jag tycker jag gör bra med min blogg:
Ja det är ju inte regelbunden uppdatering i alla fall :) Det jag tycker jag gör bra är att jag inte orkar stressa för bloggen och på så sätt tar hand om min hälsa. Bryr mig inte om att statistiken sjunkit som en sten under de senaste åren, bryr mig inte om att uppdatera varje dag :) Istället skriver jag då jag vill om något litet jag känner för. Jag är förvånad över alla som fortfarande tittar in varje dag, ni är guld i dess renaste form. Puss.

Danielas Dagbok

Sååååå skoj att du fyllde i listan! <3

Svar: De va så skoj! Men tog sjukt länge :'D
JANINA KRONLUND

Paulina

Oj tusen tack! Blir så glad, känner mig typ helt som en glammig kändis om nån nämner mig på sin blogg HAHA *no life* Så snällt <3

Svar: Men de e ju svinkul att du känner så 😍😍
JANINA KRONLUND

Ronja Strömvall

Åh Janina! Tack, vad glad jag blir!❤️ DU är den jag skulle ha svarat på denna fråga, stooor kram!❤️

Svar: Massa kärlek åt dej ❤❤❤
JANINA KRONLUND

Jarina

Oj tack snälla!!! Vad roligt att du tycker om min design, blir så glad! 😍 Kram ❤️

Svar: vad skoj, kram 😍🤗❤
JANINA KRONLUND

Corinne Grönholm

Alltså åh! Bästa starten på en ny vecka att läsa detta. Tack så otroligt mycket <3
Fick dessutom tips på några nya bloggar jag missat så nu har jag massor att läsa i flyget! :D

Svar: Vad härligt att höra 💛💛 Kul om du hittade nån ny skojig blogg 😍👍🏼
JANINA KRONLUND

Sofia

Meen 😭😭 blev så glad för dina fina fina ord ! Tack snälla du ❤❤

Svar: Åh så skoj att höra ❤❤
JANINA KRONLUND

Julia

Tack snälla! Din komplimang är en av de finaste jag hört ❤ Och kul att du gillar uppdateringar från USA för det blir ju mest sånt när jag är här hahah har inget annat att skriva om :D

Svar: 😍😍👍🏼 Hehe det finns inget sådant som heter "för mycket USA" 🤗
JANINA KRONLUND

emsie

hehehe, you <3

Svar: gurl write more 😍😂
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress