JANINA KRONLUND


Mitt drömhotell.
 
när jag & tobias hade semester så var det alldels sjuttons fint väder i finland. så där fint att man helst inte borde åka bort. men vi ville. för vem vill inte äta god mat, ligga vid poolen, simma i saltigt hav, träffa nya människor och se något annat? så vi åkte iväg till rhodos.
 
det bästa med den här resan var att vi båda besökt ön tidigare och således hade vi ingenting vi hade behov av att se eller göra. jag är ofta den personen som vill se, upptäcka och hitta nya restauranger varje kväll. den här gången valde vi annorlunda och bokade ett hotell med all inclusive. mitt drömhotell. när jag jobbade på rhodos för två år sedan så tänkte jag om jag en dag kommer tillbaka hit så vill jag bo på mitsis alila. och så blev det. jag var nöjd.
 
jag ÄLSKADE den här semestern. det tog mig tre dagar innan jag ens gick ut från hotellområdet? alila är som en liten värld för sig. jag har aldrig känt mig lika utvilad efter en resa som efter denna. eller är det någon annan än jag som annars helst skulle vilja ha några dagar på mig att vila innan man återgår till vardagen efter en resa?
 
titta så fint rum vi fick!
 
 
trivdes så bra! på alila finns det rum där en stor pool är delad i sektioner så att alla rum har ett helt eget poolområde. där hade jag egentligen velat bo men det kändes onödigt att boka ett rum för fyra personer när vi bara var två. kanske om någon vill följa med nästa gång?
 
som tur tog jag några fina hotellrumsbilder precis när vi anlände, för jag kan lova er att det inte tog länge innan det syntes att vi inkvarterat oss, hehe. ett skralt bildbevis nedan, sedan kan ni ju tänka er klädhögar och handdukar lite här och där.
 
 
mitsis alila är en inredningsdröm. det är högt till tak och allt går i vitt, marmor, silver och speglar. det ljusa bryts av med lite svart här och där, lite trä här och där. men det är verkligen ett sinnessjukt vackert hotell. till på köpet så är personalen alldeles fantastisk.
 
 
utomhus är det också fint! hotellet har en egen strand med solstolar åt sina gäster. vi körde pensionärssemester så efter varje middag gick vi till en av utomhusbarerna och satt där hela kvällen. diskuterade främst med varandra, men böt en hel del ord med personalen och människor som satt i borden intill. lyssnade på live-musik och beställde drinkar.
 
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Wow, vilket hotell! :)

Svar: det var amazing!! :)
JANINA KRONLUND

Julia Holmqvist

WOW vad fint!!! Brukar föredra att bo i en grekisk by med minimaliskt av lyx men det här har nog fått mig att ändra åsikt haha :D

Svar: grekisk by med minimaliskt av lyx låter alldeles underbart! skulle gärna åka på en sån semester! :D kontraster i livet är needed! det var skönt att åka på en sån här "ladda-batterierna-resa" när iaf jag inte brukar unna mig det vanligtvis :D
JANINA KRONLUND

Danielas Dagbok

Vitsi va härligt!!! De e typ min högsta dröm den här vintern: att åka nånstans där de e varmt och fint och jag int behöver gå utanför hotellområdet på hela veckan. Får lägg dehär ställe bakom öra!

Svar: YES! DO IT! fast på vintern måste man ju nästan åka lite längre bort då de int e helt hundra varmt vid medelhavet :/ men om du nångång behöver en vilosemester då du vill ha kort resetid (3-4h från helsingfors) så rekommenderar jag verkligen det här hotellet :D
JANINA KRONLUND

Angelica Wåhlin

Men gud, så vackert!

Svar: eller hur! åker gärna hit igen :)
JANINA KRONLUND

emsie

hehehe feelar så mycket att man behöver några dagar ledigt från sin semester före man återgår till vardagen. för normalt är man inte direkt utvilad när man kommer från en resa i.o.m. att man vill se så mycket.

Svar: nä alltså, när man oftast åker på kunnon aktiivilomat så sku man ju vilja vila också lite innan man återgår till vardagen :D
JANINA KRONLUND

Josefina

Åå va fiiint!

Svar: visst!! :) trivdes så bra!
JANINA KRONLUND

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress