JANINA KRONLUND


Livet med en valp.
 
mammas & pappas blueroan cockerspaniel elvis växer så det knakar. han har precis kickat igång livets tolfte vecka och tuggar på precis allting. allt som går att äta slinker lätt ner i magen, förutom att han är galen i sin vanliga hundmat så gillar han att äta morot, gurka och äppel. det är rätt spännande eftersom ingen av våra tidigare hundar alls tyckt om grönsaker. elvis äter allt :)
 
han har fortfarande en alldeles mjuk och gosig babymage, tänderna kliar något fruktansvärt och när han blir vild ser han ut som en fladdermus. han doftar fortfarande valp och är sjukt duktig när han vill ut: går och krafsar eller gläfser till utanför ytterdörren. fritt fram att följa på instagram om du tycker om en massa hundbilder och filmer, eller om du vill veta mera om deras äventyr: @hugo.and.elvis
 
 
det är också första gången som vi har två hundar samtidigt och det har varit grymt roligt att se hur hugo har anpassat sig till situationen. det tog ungefär tio dagar för hugo att inse att elvis är här för att stanna. hugo är grymt försiktig och gör allt för att inte trampa eller mosa ner elvis. han leker otroligt snällt och är nästan lite för snäll när elvis drar honom i öronen.
 
vi hade inte alls förväntat oss att det skulle gå så här bra! båda två är hanhundar, men hugo är fem år äldre. hugo tror ju han är lätt som en fjäder men väger egentligen tjugonio kilogram. elvis kommer väga typ fjorton i vuxen storlek ifall han inte matas med för mycket gott, så han kommer bli hälften av hugos storlek :D ingen tvekan om vem som är boss i huset.
 
 
hursomhelst har mina föräldrar verkligen skämt bort dessa hundar till skyarna. har aldrig sett att ett hundhushåll har så här sjuttons mycket leksaker. det är hundkex när man kommer in från promenad, det är tandborste (dentastix) om kvällarna, det är baconlindade hundben? bara några få saker från listan. dessutom får de massa kärlek och friheten att springa lös på villa westpoint innebär goodlife för hundarna.
 
tror de lever sina bästa liv ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress