JANINA KRONLUND


That's the truth baby truthfully
Hej mina vänner! Hur har ni det? Long time no see. För att vara en person som egentligen ogillar det uttrycket, så använder jag det konstigt mycket. Nåjo, man kan väl inte tycka om allt man håller på med och måste kunna vara fine med det.
 
Jag har haft fullt upp med allt möjligt. Först och främst så tycker jag om mitt jobb och det känns så himla skönt att kunna säga det. Jag älskar känslan av att få någonting gjort, gillar att mina kollegor är bra och att både dagarna och veckorna går så himla fort. Hittills har jag inte en enda gång fått känslan av att något skulle vara jobbigt, utan jag känner mest letsdothis.
 

Sedan hösten har jag varit med i Sari Somppis kampanjgrupp och det har varit en alldeles otroligt skojig resa! Kampanjen blev sjukt lyckad och hon fick långt över tvåtusen röster. Tyvärr räckte det inte för att knipa en plats i riksdagen, men jag tycker det är en beundransvärd prestation.
 
Lite efterarbete är det ännu kvar innan vi tackar för detta kapitel, men i och med kampanjen så påmindes jag om hur fina människor Karolina (gått i samma gymnasium) och Heidi (gått i samma högstadium) är, lärde känna Triinu och Sari, imponerades av Emmas stilöga och framför allt hade jag så grymt roligt i kampanjens planeringsskede, då vi skrattade så vi grät. Det här gjorde vi bra.
 
 
Daniela skrev om Netflix svenska originalserie Störst av allt/Quicksand och jag skaffade inloggningskoder direkt. Bingade serien i två sittningar. Älskade den och nu går jag runt och rekommenderar den till höger och vänster. Grät nästan ihjäl mig där i ett skede =) Se den!
 
Furthermore så har jag gått och blivit bilägare!! Det är alldeles galet, för jag har aldrig ägt en bil och aldrig riktigt heller haft ett behov av att ha en egen bil. Hade ingen aning om vad jag höll på med hos bilhandlaren men som tur hade jag stöd av Chris och Tobias, som kan lite mer än jag så att säga. Behöver bil för att jag nu bor på ett sådant ställe där bil nästan krävs.
 
 
Ytterligare två arbetsdagar tills vi packar ryggsäcken och styr nosen mot Vasa för påsk. På fredagen ska jag jobba Yellow Party på Ollis (vet, det här blir min fjärde sista gång, få se hur många sista gånger det blir sedan sist och slutligen), på lördag är det dags för vin & middag, på söndag ska jag till villan och på måndag tillbaka hit till södern. Nästan som om påsken var över även om den ännu knappt skymtar i horistonten?
 
Kanske vi ses på Ollis på långfreeedan? Pusspuss.
Karolinas kaos

Måst nog se dendär serien jag också!! OCH, vilken jättefin bil du köpt :D

Svar: jaa! tackis :D :D
JANINA KRONLUND

Angelica Wåhlin

Du verkar ju ha fullt upp med en massa kul :D

Danielas Dagbok

Vitsi va glad man blev av att läs dehär inlägge *hjärtögon*!! OCH VISST E QUICKSAND BRAAAAAAAAAAAAA

Svar: goos 😍
JANINA KRONLUND

Hanna

Ja alltså Quicksand <3 Ville inte se den "för att alla ser den"... Men gav efter & satt också & pyla ögonen ur mig vissa avsnitt! Så bra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress